0
Mlad Mjesec u Vagi

Mlad Mjesec u Vagi 16. 10. 2020. – Promjene u odnosima

Mlađak će biti danas u 21.31h u Vagi u kvadratu sa Saturnom u Jarcu. Novine u koje ulazite ili promjene sprovodite promišljeno, bez žurbe, koliko god možete strpljivo.

Poteškoće, ili ograničenja ili blokada, prepreka će opet biti prisutna.

Vaga je znak vezan za odnose, partnerske, međuljudske, direktne, ali se odnosi i na javnost.

Saturn donosi ograničenja, zabrane, opterećenja, poteškoća, bolesti, blokade, udaljavanje, hladnoću u odnosima ili distanciranost.

Danas do 21.31h. je 29. dan koji donosi mogućnost završetaka nekog neiskrenog ili lošeg odnosa. To je dan povoljan za završetak. Obratite pažnju ko vam se obraća danas. Energija je teška i ovo je je dan od najtežih lunarnih dana.

Mesec je u opoziciji sa Marsom u Ovnu, te će biti konflikata, ljutnje, protivljenja , ljutnje, ili uznemirenosti, uzbuđenja. Moguće su danas i razne kazne.

Mjesec ulazi u kvadrat sa Jupiterom oko podneva. Pažljivi budite, može doći do neumjerenosti, pretjerivanja emotivnog ili finansijskog.

U partnerskim odnosima poteškoće su moguće. Nepovoljno je i za pravne stvari. U poslije podnevnim satima Mjesec će biti u kvadratu sa Plutonom u Jarcu. Jake emotivno reakcije, emotivna uzbuđenja ili šokovi. Tenzija u odnosima. Neusklađenosti i nedostatak sklada i taktičnosti će biti.

Ni Merkur nije ovih dana povoljan, te nas bombarduju iznenadne neočekivane i neželjene ponekad vijesti, a komunikacija je napeta, ili isprekidana. Retrogradni Merkur donosi zastoje i pomjeranja, odlaganja, kojih će biti. Način komunikacije se mijenja. Strpljenja je manje, a grešaka više. Dobro bi bilo raditi na miru i strpljenjunu i harmoniji, što ovoga puta je teže.

Diplomatija ne ide lako i više je nema, nego ima. Zato su u mogući prekidi veza.

Venera je Djevici u opoziciji sa Neptunom ovih dana, posebno u nedjelju što donosi nejasnoće, zablude, obmane, može i preveru, bilo finansijsku ili neku drugu. Nakon toga će Venera ući u u trigonu sa Jupiterom što će se osjetiti i preko vikenda, te početkom sljedeće nedjelje. Ovo je već jedan povoljan aspekt koji će nam donijeti i nešto povoljno, bilo neki dobitak, bilo neku radost.

Mlad Mjesec u Vagi kada je povoljan dobro utiče na nove veze, nova partnerstva, ali ovoga puta nije. Moguće je da se svadbe i vjenčanja koja su najavljena zbog novih mjera okupljanja odlože, pomjere zbog zabrana većeg okupljanja ili da se stvari odvijaju onako kako ne želimo, sa ograničenim brojem ljudi.

Generalno nepovoljno je vrijeme za nova partnerstva, ili veze sve do 22.10. kada Sunce uđe u Škorpiju.

Treba uložiti i više truda u već postojeće odnose, posebno partnerstva. Ovo važi najviše za osobe sa podznakom u OVNU a za poslovne odnose za BIKOVE. Vi budite oprezni u poslovnim odnosima. Moguće su promjene u načinu rada.

Poteškoće za ljubavne odnose za osobe sa podznakom u Blizancima, kojima je peta kuća u Vagi. Promjene u ljubavi će biti isto nečim otežane, odnosno moguće su poteškoće. Nove veze mogu naići na prepreke i poteškoće.

RAKOVI u podznaku treba da budu obazrivi u porodičnim odnosima. Tu može doći do neusklađenosti, poteškoća.

ŠKORPIJE u odnosima sa osobama koje su daleko od njih. Moguće su i neke tajne veze, koje će naići na poteškoće, ograničenja .Nije idelano vrijeme za njih.

STRIJELCI mogu imati problema u prijateljskim odnosima ili u nekom kolektivu, gdje će biti promjena ili novina. Zajedničke težnje nailaze na prepreke.

JARČEVI će imati promjene u odnosima sa strancima, ili profesorima, ili sa rođacima, ili na fakultetu, koje dovode do promjene u nastavi. Ako vam je Mlad Mjesec u 9. , ali ako je već u 10. onda sa nadređenima, šefom, direktorom ili jednim roditeljem.

VODOLiJAMA će Mlad Mjesec ako je u 9. kući donijeti probleme sa intelektualnim autoritetima ili promjene odnosa sa strancima, ali ako vam je u 8. onda na finansijskom planu i vezanim za novac od partnera ili drugih ljudi, banaka, poslovnih partnera.

RIBAMA je Mlad Mjesec u Vagi u 7. ili 8 kući, zato što je on pri kraju Vage. Ako je u 7 uticaće nepovoljno na partnerske odnose, gdje može biti poteškoća, probleme, bilo distanciranosti povećane ili kod nekih do udaljavanja ili ako je veza loša razdvajanja.

Osobe koje su rođene ovih dana oko 16.10. će najviše osjetiti uticaj Mladog Mjeseca ne samo u narednim danima, nego i u toku ove godine.

Pažljivi budite sa novima i promjenama. Takođe će biti napornije i osobama rođenim sredinom aprila, kao i onima rođenim sredinom januara u znaku Jarca ili sredinom jula Rakovima. Oni koji tu imaju Mesec ili neku planetu osetiće takođe promjene, koje zahtjevaju više strpljenja, truda ili prilagođavanje nekim ograničenjima ili blokada.

Svetlana Milenković-Filipović

Image by Susanne Stöckli from Pixabay

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI