0
Mlad Mjesec u Vodoliji 4. februara 2019

Mlad Mjesec u Vodoliji 4. februara 2019 – DONOSI iznenadne i VELIKE promjene

Mlad Mjesec u Vodoliji 4. februara 2019 – DONOSI iznenadne i VELIKE promjene

Astrolog Željka Knežević više o njoj OVDJE

Mnoge karakteristike ovog mladog Mjeseca su povezane i sa stepenom Blizanaca što se odnosi na 15 stepen, kako je u konjukciji sa Merkurom i sekstilom sa Jupiterom iz Strijelca te se mogu dešavati vrlo povoljne promjene ili neki počeci. Šta god da pomislimo ili mijenjamo može biti jako pozitivno i uspješno neko dostignuće, izum, pa i neki novi način komunikacije.

Svi možemo osjetiti ljubav za sjedinjenjem, poriv za druženjem sa istomišljenicima, Kako će Mjesec biti u sekstilju sa Jupiterom iz Strijelca, tako će se na globalnom nivou komunicirati i željeti da se bude slobodno u smislu mišljenja, kretanja, političkih izražavanja, rada u grupama, masama, popularnosti, promjene i svega što je vezano za Vodoliju i originalno.

Mnoge osobe koje imaju kod sebe ovaj aspekt mogu baš ovih dana riješiti da napuste roditeljski dom, porodicu, zemlju i krenu put inostranstva. Možemo očekivati iznenadne komunikacije, dogovore, informacije, udruženja u razne grupe, putovanja, razne spoznaje, iznenadne izume.

Ako ste student ili polažete neki ispit sada je moguće da ga položite i razne iznenadne sreće su naglašene.

Ovaj mlad Mjesec traži preokrete, promjene dok kod pojedinih osoba može da se javi revolt i pobuna za svoja prava. Sada se treba zalagati za pomaganje drugim osobama, grupama, udruženjima, humanitarnim organizacijama i svima koji su na neki način ugroženi.

Izraženo je više da se ljudi druže, da žele da pokrenu nešto originalno i neobično. Sa ovim mladim Mjesecom mogu da se jave i emotivni nesporazumi jer se prioriteti mogu staviti na prijatelje, druge osobe ili uopšte nepoštovanje partnerovih osjećaja. Može doći i doishitrenih i brzopletih odluka dok pojedine osobe mogu imati i sukobe u sferama gdje se nalaze polja njihovog ličnog horoskopa. Sa ovim mladim Mjesecom se mogu ispuniti želje i pokrenuti nešto novo na svom životnom putu.

Šta pojedinačni znaci mogu da očekuju od ovog mladog Mjeseca poslušajte OVDJE

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI