0
MOĆ SADAŠNJEG TRENUTKA

MOĆ SADAŠNJEG TRENUTKA

MOĆ SADAŠNJEG TRENUTKA

Vrijeme u kojem živimo je burno i sažimajuće! Događaji se neprestano prepliću jedni sa drugima – kako na fizičkoj, tako i na spiritualnoj ravni.

Ovo su godine prolaska kroz vatru, požari spaljivanja negativne energije, sa obzirom na sve veći intenzitet takvih pojava. Jedino vatrom se može spaliti i uništiti energija negativnog predznaka na materijalnom nivou. Požari donekle održavaju energetsku ravnotežu. U ovim vremenima transformacije, znakovi velikih promjena su svuda oko nas. Na svakom koraku zapažamo neobične pojave na kakve do sada još nismo navikli: na vedrom noćnom nebu, posutom zvijezdama odjednom, uz grmljavinu počnu da sjevaju munje i dok smo obasjani mjesečinom, iz vedrog neba počne kiša, pa se nerijetko spusti i pljusak.

Takođe smo svjedoci pojave da zimi pada snijeg i istovremeno grmi (pojave koja je ranije bila nezamisliva). Pogledajte kakva su nam ljeta – ili su prehladna, ili su nesnosne vrućine. Istovremeno se na Suncu odvijaju velike erupcije od kojih nastaju velike magnetne oluje, koje, putujući do Zemlje, izazivaju promjenu klime, smetnje u telekomunikacijskom i čitavom kompjuterskom sistemu. Na kompjuterima dolazi do pojave pogrešnih podataka, pa tako, na primjer, i do pogrešnog navođenja u saobraćaju, jer je sve umreženo. I to je jedan od velikih i čestih razloga što sve češće dolazi do pada aviona, željezničkih nesreća i nesreća na moru.

Osim magnetnih oluja Sunca, jednako štetan uticaj ima i slabljenje elektro-magnetnih talasa (EMT) polova Zemlje, pojave zbog koje Zemlja gubi ravnotežu i naučnici su priznali da je pomaknuta sa svoje ose. Dokaz da je uticaj EMT Zemljinih polova sve slabiji, je i dezorijentacija životinja (nasukavanje kitova, delfina, let ptica u pogrešnom smjeru – umjesto na jug, lete na sjever i slično). Potpuni nestanak zračenja EMT Zemljinih polova izazvao bi katastrofično obrtanje polova!

Pojave koje se događaju u ovim prelomnim vremenima, možemo nabrajati u nedogled, ali to nije svrha ove poruke. Samo želim da osvijestim ozbiljnost vremena u kojem živimo i podstaknem vas da naučite da živite moć sadašnjeg trenutka!!! Ne zavaravajte se da se transformacija vrši negdje dalje – da vi nemate ništa sa tim. Itekako ona globalno zahvata cijelu Planetu i svaki oblik života, zajedno sa vašom ličnosti.

Igor Brusin

Image by Susan Cipriano from Pixabay

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI