0
MOĆNA SNAGA PREOBRAŽAJA

MOĆNA SNAGA PREOBRAŽAJA, u toku je djelovanje kvadrata Marsa u Vagi i Plutona u znaku Jarca…

MOĆNA SNAGA PREOBRAŽAJA, u toku je djelovanje kvadrata Marsa u Vagi i Plutona u znaku Jarca…

sama energija Marsa i Plutona u kontaktu zrači “atomskom” energijom, velikom moći preobražaja, to je tipičan aspekt “dizanja feniksa iz pepela”. Kada nam je teško, kada više ne znamo kuda i kako ćemo, takav aspekt “diže iz blata, iz močvare”…

Snaga samokontrole je izražena, ali je treba primjeniti, kroz promjenu načina razmišljanja, promjenu stava, naš život se preokreće NA BOLJE, ako znamo da upotrijebimo ovaj aspekt za svoje i tuđe dobro.

Inače, sam po sebi stvara veliku napetost, strast, želju za dokazivanjem, ispoljavanjem moći nad drugima, ALI KOJE SE NIKAKO NE SMEJU ZLOUPOTRIJEBITI, okrenuti protiv drugih, automatski ova energetska bomba umije da eksplodira unutar onoga koji nosi gnijev.

MOĆNA SNAGA PREOBRAŽAJA

foto pixabay.com

OVAJ ASPEKT nosi dozu opasnosti, ALI ON NE SLUŽI DA NANOSI BOL (ali umije da ga nanese), VEĆ NAPROTIV, DA ISCJELJUJE, OVO JE ASPEKT “DIZANJA SA DNA, IZ MOČVARE”, hoću reći pravilno upotrijebljena REGENERIŠE ENERGIJU I JAČA IMUNITET, PREOBRAŽAVA (EVENTUALNO BOLNE) ĆELIJE U ONE KOJE SE BORE I SAME ISCELJUJU.

AKO SE UPOTRIJEBI SA OGROMNOM SNAGOM VOLJE KOJA JE TIPIČNA ZA OVAJ ASPEKT, A S DOBROM NAMJEROM, USPJEH JE TU.  ISCJELENJE JE TU.

U SUPROTNOM UMIJE DA donese patnju ONOG KOJI ASPEKT (ŽELI DA) ZLOUPOTRIJEBLJAVA, NEKAD I NESVJESNO, JER ENERGIJA PLUTONA JE NAJČEŠĆE NESVJESNA, kod znatnog broja ljudi, A MARS JE PROVOCIRA SVOJOM NAGONSKOM SILOM, TJERA DA SE ISPOLJI, IZBACI IZ SEBE ONO ŠTO JE POTISNUTO.

VIBRACIJA MARSA-PLUTONA STVARA NEKAD RANU U ČOVJEKU, NEKAD ISCJELJUJE. ZAVISI OD NAMJERE.

Poređenja radi, SVOJIM ALATOM LJEKAR OPERIŠE PACIJENTA U NAMJERI DA MU POMOGNE, TO JE PRAVILNO KORIŠTENJE SILE MARSA U TOM SLUČAJU, A ne napadački, zlom namjerom, PUKO NANOŠENJE BOLA…

Dobro je aspekt koristiti za promjenu načina života, za regeneraciju, uljepšavanje tijela, objekata, dobro je trošiti ovu snažnu erotsku snagu na uzdizanje harmonične energije, sile života, u odnosima između polova, a ne na uništenje harmonije. Nije lako ukrotiti je, kontrolisati je. Ova moćna energija nekontrolisana, umije da ispolji bijes, snažnu ljutnju, pojača nezadovoljstvo već postojeće, ALI, ne smije se zaboraviti da je ovo:

SNAGA ŽIVOTA, SNAGA PREPORODA, JER JE TO ŠKORPIONSKI ASPEKT, A ŠKORPIJA JE NA PRVOM MJESTU ZNAK UZDIZANJA, POBJEDA ŽIVOTA. AKO SE SAMO ISPRAVNO UPOTRIJEBI. OVO JE TEŽAK ASPEKT, JAKO PROVOKATIVAN, AKO SE PUSTI DA DJELUJE BEZ SAMOKONTROLE, A S DRUGE, UMIJE DA ŠTITI BAŠ SAMOKONTROLOM, SNAGOM PREOKRETA, DAJE NEUSTRAŠIVOST, IZDRŽLJIVOST, OGROMNU NADLJUDSKU SNAGU TRANSFORMACIJE, VOLJE ZA ŽIVOTOM, VOLJE ZA NEUNIŠTIVOŠĆU, UPRAVO ONO ŠTO STOJI IZA SIMBOLA FENIKSA IZ PEPELA.

UPOTREBIMO OVU SPECIFIČNU POZICIJU NA KONSTRUKTIVAN NAČIN, NA DOBROBIT SEBI I DRUGIMA.

Astrolog Olga Milošević / kontakt: olga23milosevic@gmail.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI