0
Nadolazeći Astrološki Događaj Pun Mjesec u Ovnu - 29. septembar 2023.

Nadolazeći Astrološki Događaj: Pun Mjesec u Ovnu – 29. septembar 2023.

Dragi posjetitelji,

Želimo vas informirati o značajnom astrološkom događaju koji će se odviti 29. septembra 2023. godine – Pun Mesec na 6° Ovna. Ovaj astrološki trenutak ima potencijal donijeti dublje razumijevanje i uvid u vašu kreativnost i odnose.

Pun Mesec u Ovnu naglašava osu Ovan-Vaga, koja je poznata i kao osa identiteta. Ova osa se bavi našim odnosima, posebno onima jedan-na-jedan, i ima velik utjecaj na naše osobne identitete. Ovaj Pun Mesec će baciti svjetlo na aspekte naših bliskih odnosa i otkriti “slepe tačke” u našim međuljudskim interakcijama.

Napomena je i da se ovaj Pun Mesec događa dok su Lunarni Čvorovi na osi Ovan-Vaga. Ovo je važan indikator za promene koje će se dešavati u narednim mesecima u vezi sa ovim znakovima. Također, trigon između Merkura, Jupitera i Urana dodatno pojačava kreativni potencijal ovog Punog Meseca, otvarajući vrata novim idejama i mogućnostima za rast.

Ostanite otvoreni za dublje razumijevanje sebe i svojih odnosa tokom ovog astrološki značajnog trenutka. Nastavite pratiti našu web stranicu kako biste bili informirani o nadolazećim astrološkim događajima i kako biste iskoristili njihov potencijal za lični rast.

Hvala što ste posetili našu web stranicu i što pratite astrološke događaje s nama.

S ljubavlju, Treća Dimenzija

Imagen de Lim Yaw Keong en Pixabay

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI