0
Nadolazeći Ciklus Promjena

Nadolazeći Ciklus Promjena: Energetska Revolucija u Februaru

Energetski valovi februara zapljuskuju nas svojom izuzetnom intenzivnošću, najavljujući mjesec promjena, transformacija i izazova koji će oblikovati kako kolektivnu, tako i individualnu stvarnost. Ovaj mjesec nosi sa sobom nepredvidive, šokantne, promjenljive i nestabilne energije koje će se odraziti na sve nas, kako na globalnom nivou, tako i u našim ličnim životima. Već zadnje 2 sedmice osjećamo pojačanu vibraciju ovih energija, a ulazak u februar donosi intenzitet koji će trajati cijelu ovu i iduću godinu.

Ove energije su izuzetno transformativne, i već smo svjedoci njihovog djelovanja od početka Decembra prošle godine. Transformacija koju prolazimo dotiče svaki aspekt našeg bića – naše misli, percepcije, odnose, životne planove i identitet. Svjedoci smo ne samo lične transformacije, već i transformacije kolektivne svijesti i majke Zemlje.

U ovom mjesecu, svi ćemo prolaziti kroz još dublje procese transformacije i iscjeljenja. Promijenit ćemo svoj pogled na svijet i sebe, postati svjesniji svojih unutarnjih potreba i više poštovati svoj identitet i individualnost. Ubrzanje energija koje osjećamo moglo bi nas dovesti do hiperaktivnosti, nervoze i fizičkih simptoma kao što su glavobolje, pritisak u očima, bolovi u tijelu i periodični osjećaj vrućine ili hladnoće.

Unatoč izazovima koje donose ove energije, februar također nosi sa sobom priliku za dublje razumijevanje sebe i smjera u kojem se kreće naš život. Intuicija će biti pojačana, a mnogi će doživjeti lucidne snove ili primijetiti povećanu psihičku osjetljivost. Važno je ostati uzemljen i usredotočen na unutarnji mir, šaljući ljubav i blagoslov svijetu oko sebe.

Ovaj mjesec nas poziva na prihvaćanje promjene, postavljanje granica i brigu o sebi na dublji i autentičniji način. Spremnost da se suočimo s izazovima i iskoristimo prilike za rast i transformaciju ključni su elementi ovog energetski intenzivnog februara.

Josipa Andrić

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI