0
Najveći STRAHOVI horoskopskih znakova

Najveći STRAHOVI horoskopskih znakova:Jedan nikako ne voli da ODRASTE, a drugi se užansno boji SAMOĆE!

Najveći STRAHOVI horoskopskih znakova:Jedan nikako ne voli da ODRASTE, a drugi se užansno boji SAMOĆE!

Ko kaže da ga u životu ništa ne plaši – taj ne govori istinu. Raskrinkali smo svaki znak u horoskopu i saznali od čega najviše strahuju u životu.

Jedini način da iskoristimo naše strahove u sopstvenu korist, jeste da znamo koji su. Na taj način ćemo moći da se suočimo sa njima i pobjedimo ih. Za sve vas koji još uvijek niste svjesni šta vas u životu najviše plaši, evo male pomoći iz oblasti astrologije…

Najveći STRAHOVI horoskopskih znakova

foto PIXABAY.COM

OVAN: Strah od gubitka

Jedina stvar koje se Ovan više plaši od poraza, jeste da izgubi prijatelja u borbi. Ovnovi su ratnici, to im je u prirodi – pa, često zaslepljeni željom za pobedom ne vide da čine zlo onima koji vole. A, ne žele svi da vrate udarac, već jednostavno odlaze.

 

BIK: Strah od finansijske nestabilnosti

Ovaj znak voli komfor – dobru hranu, prijatelje, prostor, bogatstvo… Zato će se potruditi da to i dobije. Čim vidi da njegova finansijska situacija ne ide u dobrom smeru, prva briga će mu biti promjena načina života. Bik zarađuje da bi trošio, zbog toga ga nestabilnost plaši najviše u životu.

 

BLIZANCI: Strah od donošenja odluka

Oni često mijenjaju mišljenje, odluke, izbore, pa čak i obećanja data sebi i drugima. Razlog? Oni, po prirodi, mijenjaju stav – toliko drastično da zaboravljaju šta su isprva htjeli. Zbog toga, zapravo, i jesu dobri manipulatori. Upravo zbog toga, oni se i plaše da donesu odluku, jer ko zna koliko brzo će se predomisliti.

 

RAK: Strah od napuštanja doma

Rak voli svoju zonu sigurnosti. To je mjesto na kom niko ne može da ga povredi. Ovo nije dobro, jer na taj način oni ostaju izolovani i slabi. Ponekad je dobro izaći u stvarni svijet i naučiti da uzvratiš. Samo na taj način se dostiže lična sloboda, koja neće zavisiti od okolnosti.

 

LAV: Strah od ignorisanja

S obzirom na to da je Lavu nezamislivo da u sobu uđe neprimjećen, on će sve učiniti da do toga i ne dođe. Bilo preko garderobe, govora tijela ili načina izražavanja on će privući pažnju svih oko sebe. Lavu su potrebni svjedoci, koji će mu potvrditi njegovu vrijednost.

 

DJEVICA: Strah od nesavršenosti

Ovaj znak lako prestaje da bude osoba koju poznajete, ako se desi da mu prospete nešto po tepihu u stanu. Djevica će vrlo lako postati veoma negativna osoba, dovoljno je da nešto vezano za njenu spoljašnjost (poput njenog stana) bude nesavršeno. Pokušaj da drže sve u savršenom redu je zapravo prikrivanje unutrašnjih nesavršenosti sa kojima ne smije da se suoči.

 

VAGA: Strah od samoće

Umiju da budu izuzetno inteligentne, strastvene i romantične, kada su veze u pitanju. Baš zato što se boje da će ostati same. Vage su ili u dugim vezama ili su veoma depresivne. One obožavaju da budu obavezane prema nekome i da čine druge sretnima.

 

ŠKORPIJA: Strah od bliskosti

Škorpije su mračne, duboke i veoma komplikovane osobe. Ovaj znak je najosetljiviji od svih u zodijaku. One se boje zbližavanja, jer se plaše da će biti povrijeđene. Zato obično nesvjesno odguruju ljude od sebe. Čak i da ste samo prijatelj sa Škorpijom, na svakih nekoliko mjeseci morat ćete da se pitate: “Šta sam sada uradio?”

 

STRIJELAC: Strah od zatvorenog prostora

Oni vole da istražuju, da putuju svijetom u potrazi za istinom. Ništa ih ne plaši više, od bilo koje prepreke ka slobodi. To može biti, na primjer, bankovni račun.

 

JARAC: Strah od neuspjeha

Ovi ljudi imaju nos za dobar posao. Oni su radoholičari i neprestano napreduju na ljestvici. Ali, ono što ih tjera naprijed je, uglavnom, strah da neće uspjeti. Ponekad, upravo, zbog toga, oni prave veoma spore korake u životu, jer su i želja za uspjehom i strah od neuspjeha veoma jake.

 

VODOLIJA: Strah od institualizacije

One žude da budu uvijek originalne i da ih nikada ne stavljaju u nikakvu grupu. Bilo da se radi o poslu, školi ili braku. One su svoje i ako vam se to ne sviđa bolje ih ostavite na miru. Tako će biti sretnije.

 

RIBE: Strah od odgovornosti

Ovo je Petar Pan u horoskopu. Riba ima svoj svijet u mašti i ne želi nikada da izađe iz njega. Koliko god da godina prođe, Riba uvijek ostaje nezrela. Ona je kreativna, ali ne može da se izbori sa stvarnim životom. Zato Ribe često i postaju zavisnici, od droge ili alkohola, kada su primorane da se suoče. Tek nakon izliječenja pronalaze svoj put do zrelosti.

(elitedaily.com/ zena.blic.rs)

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI