0
Napravite oltar za privlačenje novca

Napravite oltar za privlačenje novca: Čudesan ritual koji morate uraditi dok Uran vlada u znaku Bika!

Napravite oltar za privlačenje novca: Čudesan ritual koji morate uraditi dok Uran vlada u znaku Bika!

U maju 2018. godine jedan od značajnijih događaja je ulazak Urana u Bika, u kojem boravi sve do 2026. godine. Dan ulaska Urana u Bika je 15. maja, a to je ujedno i dan mladog Mjeseca. Uran je planeta koji donosi revoluciju i promjene, posebno na polju novca, i mogao bi poljuljati finansijsku stabilnost.

Moglo bi čak doći do veće ekonomske nestabilnosti, zbog koje ćemo se svi morati prilagoditi i djelovati promišljeno. Novac može doći i otići naglo, pa neće biti lako ostvariti finansijske planove.

Kako biste ove promjene na polju novca okrenuli u svoju korist, predlažemo vam da iskoristite energiju mladog Mjeseca i isprobate ovaj jednostavan ritual za privlačenje novca u kojoj glavnu ulogu ima vaš novčanik.

 

Novac nam je u odraslom dobu simbol za brigu (hranu, zaštitu, sigurnost) kakvu smo dobijali dok smo bili djeca. Zato, da biste prizvali novac u svoj život, napravite oltar obilja u svom novčaniku.

Dan Mladog Mjeseca – Ovako uništite sve što vas koči u životu!

Kako napraviti oltar obilja:

 

1. Prvo sve izvadite iz novčanika, a zatim prazan novčanik očistite dimom žalfije.

 

2. Uzmite prazan novčanik sa obje ruke i postavite namjeru. Na primjer: “Otvorena sam da primim obilje kako bih ga mogla djeliti sa svijetom”.

 

3. Izaberite oltar u svom novčaniku – to može biti zasebni džepić ili cijela jedna strana novčanika.

 

4. Sada oltar u novčaniku napunite pravim stvarima. Na primjer, slika Abundije, anđela bogatstva i novca, srebrni novčić, kristal citrin i nešto što za vas ima posebno značenje.

 

5. Ne zaboravite na papirnu novčanicu koju ćete ponuditi ikoni obilja za koju ste se odlučili. Ovu novčanicu nemojte trošiti, ali je možete jednom godišnje zamjeniti na datum koji vam je značajan. Recimo na svoj rođendan, proljetni ili jesensku ravnodnevicu i slično.

 

6. Bacite sve stare račune, podsetnike i slične nepotrebne papire, pa u novčaniku čuvajte samo ono što vam treba. Redovno iz novčanika bacajte nepotrebne papiriće kako bi obilje imalo neometan ulazak.

Da u kući uvijek ima NOVCA

Naši stari pridavali su pažnju mnoštvu običaja kako bi riješili mnoge životne situacije, a dobre prilike u kući umnožili. Jedan takav običaj vezan je za prizivanje bogatstva.

foto pixabay.com / tekst sensa.hr / obrada i dorada Trećadimenzija.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI