0
Napravite svoj ček izobilja - Magija izobilja je jedna od najpolularnijih tehnka jer može da za kratko vrijeme život promjeni nabolje.

Napravite svoj ček izobilja

Napravite svoj ček izobilja

Magija izobilja je jedna od najpolularnijih tehnka jer može da za kratko vrijeme život promjeni nabolje. Svako ima pravo da uživa u izobilju i to nije samo privilegija bogatih.novac

Pokušajte da se sjetite životne priče nekih bogataša, koji su se izdigli iz najveće bjede i siromaštva. Neki od njih nisu imali ništa da jedu ni gdje da prespavaju, a sada su magnati. Međutim, oni su imali jednu vrijednu stvar – vjerovali su u sebe i u univezum, u svoju želju da jednog dana postanu bogati ili slavni.

Programiranje podsvjesti

Ukoliko želite da slijedite njihov primjer, da privučete izobilje u svoj život, za početak se oslobodite strahova i nemojte se grčevito držati za neke stvari. Ako poželite novac u svoj život, ne razmišljate svakodnevno o toj želji pitajući se zašto se ne ispunjava, jer je na taj način samo sputavate. Kada stalno mislite o tome kako nemate novca i kako ste siromašni, vi nesvjesno univezumu šaljete jasan signal – ja nemam. On ne razumije da li je to dobro ili loše za vas, već samo prima signal i isporučuje vam ono što odašiljete. Onog trenutka kada počnete da vjerujete u sebe i svoju želju i pošaljete mu signal ”ja imam”, on će vam to i isporučiti. Kako bi vam lakše pošlo za rukom da ubjedite i sebe i univerzum u to da imate, uradite ovaj ritual u noći punoga mjeseca. Napravite krug od devet kamenčića, uđite u njega, postavite svijeću, zapalite je a potom se okrenite prema mjesecu i zamislite izoblje u kojem bi ste želili da uživate. Razmišljajte o tome 10-ak minuta, a potom ugasite svijeću prstima. Zahvalite se univerzumu na tome što vam je ispunio želju. Na taj način ćete svoju podsvijest programirati na izobilje i na neki način postati magnet za bogatstvo. Suština je u energiji novca, a kako zračite, tako i privlačite. (nikada ne sumnjajte u svoju želju i ostavrenje iste, to je od suštinskog značaja)

Amuleti za privlaćenje bogatstva, sreće, ljubavi, zdravlja

 

loading…cek izobilja

Magična zaštita-Osnovni alati

Pisanje Čeka Obilja je ritual kojim osiguravate obilje u svom životu. Obavite to u prva 24 sata Mladog Mjeseca. Najbolje ga je napisati u prvih 8 sati Mladog Mjeseca, prije nego što Mjesec uđe u fazu praznog hoda.

Ukoliko propustite prvih 8 sati Mladog Mjeseca, završite u okviru prva 24 sata.

1. Uzmite ček iz svoje čekovne knjižice ili jednostavno nacrtajte ček na papiru. Iskoristite svoju kreativnost u slučaju crtanja čeka, jer kreativna energija je vrlo jaka i blagotvorno djeluje na ishod.

2. U odjeljku “Primatelj” napišite čitko svoje puno ime i prezime.

3. U dijelu u kojem se upisuje brojevima iznos upišite – “ISPLAĆENO!” (ili Ostvareno ako se ne radi o novcu)

4. Na liniji na kojoj slovima piše iznos upišite – “U POTPUNOSTI ISPLAĆENO!”

5. Na mjestu gdje je potpis Uplatitelja napišite – “ZAKON OBILJA”. Ne morate navoditi datum plaćanja.

Nemojte pisati iznos na Čeku Obilja (ne ograničavajte Univerzum, neka vam isplati koliko god je potrebno).

Sada stavite Ček Obilja na sigurno mjesto i zaboravite na njega. Dozvolite da Univerzum preuzme kontrolu, prepustite se! Mnogi su ljudi skeptični i sumnjaju u ovaj ritual, sve dok ne pokušaju. Ali već poslije prvog puta uviđaju moć takvih čekova i redovno ih popunjavaju svakog (Mladog) mjeseca.

Probajte i zasigurno ćete dobiti rezultat…

ciganske tarot kartePostavite pitanje vašem astrologu, numerologu, tarot tumaču i dobit ćete odgovor na sve što vas zanima!Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači…

Ukucajte GAMA VID vaše podatke, pitanje i proslijedite na broj države u kojoj se nalazite..

Austrija 0900 506 506 | Njemacka 44144 | Svajcarska 9292 |  Svedska 72027 | Hrvatska 667667 | Slovenija 3838 | BiH – sve mreze 091 810 700 | Srbija 1551  | Danska 1963 | Norveska 2098 | Crna Gora 14941 | Makedonija 141991

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI