0
NAREDNI DANI DONOSE SREĆU

NAREDNI DANI DONOSE SREĆU

18, 19, 06. Mjesec je u Vagi, a 21. prelazi u Škorpiju i pravi veliki vodeni trigon sa Suncem koji ulazi u Raka i Jupiterom u Ribama.

I dok je ove noći u Vagi i donosi potragu za ljepotom, skladom i ljubavlju, praveći sekstil sa Marsom u Lavu. Dinamika u odnosima. Povoljno vrijeme za ljubavne sastanke, ljubavne kontakte, zajedničke aktivnosti.

19. Mjesec će prije podne biti u trigonu sa Saturnom u Vodoliji i vrijeme je da ispravite ili pobljošate neki odnos. Saradnja i zajedničkim projektima će dobro doći. Poslije podne su mogući susreti, kontakti ili putovanja negdje gdje ste već bili, ili neki sastanci sa osobama koje dugo niste vidjeli, jer je Mjesec u trigonu sa Merkurom u Blizancima.

U toku noći Mjesec u Vagi je je kvadratu sa Venerom u Raku i pažljii budite u porodičnim odnosi, bračnim, ljubavnim. Ovo je i slika neslaganja dvije žene, ili dvije suparnice. Lako može doći do emotivnih nesuglasica. Mogući su kod nekih porodični ili bračni konflikti. Nedostatak takta ili sklada u odnosima. Nedovoljno ljubavi, odsustvo ljepote, hormonske promjene itd.

20.06. Mjesec u Vagi oko podneva pravim trigon sa Suncem na posljednjem stepenu Blizanaca što povoljno djeluje na odnose sa drugima i donosi prijatne susrete i razmjenu ili zajedničke aktivnosti ili unutrašnji osjećaj harmonije.

Potom ulazi u Škorpiju u poslije podnevnim satima i pravi trigon i sa Suncem i sa Jupiterom u Ribama. Kreće pozitivno raspoloženje, mogućnost da jake strasti vode u završetak nečega ili otkrivanje tajni za šta je dobar Mjesec u Škorpiji. Kod nekih će biti i jakih strasti, ali u toku noći pažljivo 20.06. jer je Mjesec u znaku jake volje i u kvadratu sa Marsom u Lavu. Tvrdoglavost, inaćenje, ljutnja ili jaka uzbuđenja su moguća. Čuvajte se i emotivnih povreda ako imate neku planetu oko 6. stepena u fiksnim znacima: Lavu, Škorpiji, Biku ili Vodoliji.

21. 06. Sunce ulazi u kardinalni vodeni znak, u Raka i odmah i u trigon sa Jupiterom u Ribama. Ovaj trigon osjetiće se i u narednim danima, 22. i egzaktno 23.06. Dolaze dani kada će vodeni znaci, ali i mnogi od vas koji imate neku planetu na samom početku Raka, Škorpije ili Riba doživjeti nešto što će vas “podići”, što će donijeti neki vid poboljšanja ili sreće ili uspješnosti. Ovo može da bude i na emotivnom planu. Treba vjerovati u dobro i biti optimista, što će podstaknuti energija ovih planeta. To je put i ka ostvarenju željenog.

Sretno!

Svetlana Milenković-Filipović

Imagen de Pexels en Pixabay

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI