0
Ne radite ove stvari dok je Mars retrogradan - Treća Dimenzija

Pet stvari koje ne treba raditi za vrijeme retrogradnog Marsa

Svake dvije godine Mars počinje svoj retrogradni hod, a upravo je to period kada treba razmisliti o određenim akcijama jer on može smanjiti nivo energije i donijeti frustracije i teško savladive prepreke. 

Mars je retrogradno krenuo 17. aprila i njegovo retrogradno kretanje traje do 29. juna.

 

  1. Ne započinjite svađu – Mars je vladar rata. Tokom njegovog retrogradnog hoda loš je period za napade jer se agresor u tom slučaju obično povuče ili izgubi. Ukoliko započinjete raspravu vjerovatno ćete u istoj biti gubitnik.2. Ne idite na operacije– Mars je vladar svega što ima veze sa metalom. Ovo naravno ne važi za situacije kada je operacija neophodna i neizbježna, ali upravo u ovom periodu se dešava najviše povreda od strane metalnih predmeta – posjekotine nožem, na primjer. Upravo zbog toga treba izbjegavati frizere, estetske zahvate i sve ono što može da sačeka do kraja juna.3. Ne započinjite nove projekte – Ako to uradite tokom retrogradnog Marsa vaši napori da proizvedete rezultate susrešće se sa velikom frustracijom. Ubrzo ćete shvatiti da ste bez energije što će vam otežavati posao. Ukoliko ste već počeli nešto, usporite i češće preispitujte svoje planove.

    4. Ne započinjite parnice ili razvod – Ovo bi moglo biti totalni fijasko. Pošto je Mars vladar rata upravo se zato ne treba upuštati u ovakve procese jer kako god da okrenete vi možete biti gubitnik u ovoj priči, a rezulat su dogovori koji nijednoj strani neće ići u korist. Tokom ovog perioda možete čuti i da se veliki broj poznatih ličnosti razvodi.

    5. Ne kupujte mehaniku – Kako je Mars vladar metala ovo nije ni dobar period za kupovinu automobila. Statistika kaže da postoji veći broj kvarova upravo u ovom periodu na koje se potrošači žale, a slično važi i za kompjutere.

Šta treba raditi za vrijeme retrogradnog Marsa?

 

Retrogradni tranzit čak pet planeta u 2016. god

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI