0
Nesvakidašnji Pogled na Astrologiju Moć Čiste Duše nad Crnom Magijom

Nesvakidašnji Pogled na Astrologiju: Moć Čiste Duše nad Crnom Magijom

U moru astroloških tumačenja, rijetko se susrećemo s temama poput crne magije i snage čiste duše. Međutim, jedan intrigantan tekst istražuje upravo tu temu, ističući da je zla misao, pakost i zavist osnova svake crne magije.

Milekić naglašava da je misao energija koja kreira sve što nas okružuje. Zalutali u okultizam često nisu svjesni šta prvo čine sebi i svojoj okolini. Hermes Trismegistos nas uči da je ono što je unutra isto što i spolja, što naglašava duboku povezanost naših misli i djela.

U astrološkom kontekstu, tekst ističe određene aspekte koji ukazuju na upliv crnih misli i bavljenje lošim namjerama. Aspekti poput Plutona 90, 180, 0 Saturna ili Marsa 90 Plutona, 180, 0 se navode kao indikatori za takve tendencije. Čak se pominje da je Hitler imao određene demonske aspekte u svom natalnom horoskopu.

Neptunovi aspekti se spominju kao nosioci ljubavnih magija, ali i zloupotrebe istih, te svakog načina trovanja ritualno spremljenom hranom i pićem. Ipak, tekst naglašava da postoji moć da se takvi uticaji prevaziđu, a to se očituje kroz jake Jupiterove pozicije, posebno u 9. polju, koje se smatra poljem bijele magije i isceljenja.

Autor teksta Aleksandar Savic, “stelijum”, naglašava svoju poziciju sa snažnim Jupiterom u 8. polju, čime se osigurava zaštita od crne magije. Njegova duhovna snaga, izražena kroz čistu nameru, čini ga nepobjedivim u susretima s takvim energijama.

U konačnici, tekst nas podseća na važnost duhovnog rasta i čistote namjera u suočavanju s tamnim silama svijeta. Kao što je zapisano u jevanđelju po Luki, duše bezazlene su nepobjedive, a snaga čiste duše i namjere nadmašuje sve druge sile.

Ovaj tekst predstavlja jedinstvenu perspektivu koja nas podstiče da razmišljamo o astrologiji na dublji način, osvjetljavajući teme koje su često zanemarene, ali koje imaju snažan uticaj na naš život.

Astro Uranova Deca +387 66 848 675 ili +381 63 269 129 – Saznajte šta Vam zvijezde poručuju, pošaljite poruku i zakažite svoj termin.

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI