0
Njegujući Dušu: Mantra za Privlačenje Bogatstva

Njegujući Dušu: Mantra za Privlačenje Bogatstva

U dubokoj tišini svog bića, gdje se spajaju misli i svjetlost, gdje svaka riječ postaje vibracija koja oslikava vašu stvarnost, tu leži moć mantre za privlačenje bogatstva. Uz duboku vjeru i predanost, otvorite svoje srce prema ovom drevnom znanju koje vodi putem prema obilju.

Sjedeći u udobnom položaju, dozvolite tijelu da se opusti, a umu da se usredotoči na trenutak sadašnjosti. Dišite duboko, osjećajući ritam života kako teče kroz vas. Dok se sunce priprema za svoj ples na horizontu, budite spremni za putovanje prema unutarnjem bogatstvu.

Recitirajte s ljubavlju i predanošću:

“Om shrim hrim klim glaum gam ganapataye vara-varada sarva-janam me vashmanaya svaha.”

Otpjevajte ovu svetu mantru tri puta, osjećajući svaki zvuk kako prožima vaše biće, brišući svaku sumnju i strah. Neka se vaše srce otvori prema primanju blagoslova koje vam Univerzum nudi.

Dok se mantra budi u vašoj duši, osjećajte kako se valovi prosperiteta prepliću s vašom svjesnošću, stvarajući novu stvarnost prepunu obilja i sreće. Neka vaše misli postanu jasne poput čistog potoka, usmjeravajući vas prema putu uspjeha.

Duboko udahnite, osjećajući snagu ovog trenutka. Neka se vaša duša ispuni radošću i zahvalnošću za sve što jest i što će biti. Neka vaša svjetlost zasja poput zvijezde na nebu, privlačeći obilje kao magnet.

“Om hrim shrim lakshmi byo namaha.”

Ovo je molitva, ne samo za bogatstvo u materijalnom smislu, već i za bogatstvo duha, ljubavi i mudrosti. Neka vaše srce bude otvoreno, a vaša duša spremna prihvatiti sve blagoslove koji dolaze vašim putem.

Sada, dok se završava vaše putovanje s mantrama, osjetite mir koji prožima vaše biće. Neka vas zvukovi svete mantre prate kroz dan, podsjećajući vas na vašu povezanost s Univerzumom i na snagu koja leži u vašim dubinama.

Om shanti shanti shanti. Neka mir bude u vama, oko vas i posvuda.

Dušanka Kostić – Treća Dimenzija

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI