0
NOSTRADAMUSOVA PROROČANSTVA

Nostradamus: ‘Bitka će početi. Velika nacija će biti nesigurna’

Nostradamus: ‘Bitka će početi. Velika nacija će biti nesigurna’

Velik čovjek će pasti u danu od snažnog udara groma. Zao čin proreknut je od nositelja peticije. Ne tako dugo, prije nego što sunce izađe, bitka će započeti. Velika će nacija biti nesigurna, stoji u proročanstvu…

Početkom godine objavljena su proročanstva koja je prorekao najpoznatiji prorok ikad, Michel de Nostredame, poznatiji kao Nostradamus.

loading…


Nostradamus je 1555. godine objavio svoju prvu knjigu “Proročanstva” koju je napisao u stihovima, a svaki katren predviđa neko događanje iz budućnosti.

Neki smatraju da je predvidio i pobjedu Donalda Trumpa na američkim predsjedničkim izborima, a postoje i proročanstva i za 2017. godinu.

Ovo su Nostradamusovi stihovi koji bi se trebali odnositi na ovu godinu:

Poplave i suša

Duga neće biti viđena 40 godina. Idućih 40 godina bit će viđena svaki dan. Suhe zemlje će biti sve više, a i velikih poplava kad duga bude viđena.

Grmljavina i konflikti

Velik čovjek će pasti u danu od snažnog udara groma. Zao čin proreknut je od nositelja peticije. Prema predviđanju, drugi će pasti u noćnim satima. Konflikti će biti u Londonu, a kaos u Toskani.

Bitka u suton

Ne tako dugo, prije nego što sunce izađe, bitka će započeti. Velika će nacija biti nesigurna. Morska luka neće dati odgovor, most i grob će biti u stranim zemljama.

Mali odmor na Zemlji

Pošasti ugašene, svijet će postati manji, dugo će zemlje biti nastanjene u miru. Ljudi će sigurnije putovati kroz nebo preko zemlje i mora, ali onda će ratovi ponovno započeti.

Kraljevski skandal

Pisma su pronađena u kraljevskoj škrinji bez potpisa i imena autora. Prevara će prikriti ponude tako da ne saznaju tko je ljubavnik.

Neobična verzija životinjske farme

Lisica će biti izabrana, a da ne izgovori nijednu riječ, glumeći svetost u javnosti nakon čega će iz ničega postati tiranin, stavljajući nogu na grlo najvećim ljudima.

Oslabljeni zapad

Dvaput postavljen i dvaput oboreni istok također će oslabiti zapad. Njegov protivnik, nakon nekoliko bitaka progonjen morem, past će u vrijeme prijeke potrebe.

Što je od ovog istinito, vrlo je diskutabilno. No, nije Nostradamus bez razloga najpoznatiji prorok u povijesti…

Nostradamus proročanstvo 2017

Autor: 24sata.hr

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI