0
Nove avanture Mjesec prelazi u Blizance

Nove avanture: Mjesec prelazi u Blizance

Nakon mirnih i stabilnih trenutaka koje je Mjesec proveo u zemljanoj, senzualnoj atmosferi Bika, sada se priprema za živahnu promjenu. Prelaskom u Blizance, očekuje nas razigrana energija, puna radoznalosti i komunikacije. Blizanci su znak koji voli istraživati, komunicirati i povezivati se s drugima na različite načine.

Ovaj prijelaz može označiti vrijeme kada će naša svakodnevna rutina postati dinamičnija i življa. Možda ćemo osjetiti veću želju za druženjem, izražavanjem svojih misli i ideja te istraživanjem novih područja interesa. Blizanci su poznati po svojoj znatiželji i sposobnosti brzog prilagođavanja, stoga bi sada mogli biti otvoreniji prema novim iskustvima i idejama.

Ipak, ova energija može biti i mač sa dvije pštrice. Možemo se osjećati raspršeno ili skloni površnim razgovorima ako ne uspijemo usmjeriti tu energiju na konstruktivan način. Stoga je važno zadržati ravnotežu između zabave i odgovornosti te biti svjesni svojih ciljeva čak i u ovom razigranom periodu.

Ukratko, prelazak Mjeseca u Blizance donosi nam vrijeme dinamičnih promjena, povećane komunikacije i istraživanja. Iskoristimo ovu energiju da se povežemo s drugima, istražimo nove ideje i budemo otvoreni za sve što život donosi.

Alma Kajević – Treća Dimenzija

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI