0
NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA

NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA JE POČELA I TRAJAĆE OVIH DANA

NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA JE POČELA I TRAJAĆE OVIH DANA 27.-31. 12. 2017. Mars u trigonu sa Neptunom, a Sunce u sekstilu

Mars u Škorpiji je ovih dana u trigonu sa Neptunom, a i Sunce će od 29, te posebno 31.12. i 01.01. biti u sekstilu sa njim, kao i Venera u Jarcu. Ovi tranziti sa Neptunom pojačavaju potrebu za nečim ljepšim, boljim, uzvišenijim. Ovo su dobri tranziti, koji će djelovati ne samo na one koji su pod uticajem Marsa i Neptuna, nego i na sve nas.

Donijeće praznični duh, čaroliju dolazeće novogodišnje noć, koja treba da bude vesela i drugačije i biće takva! 28.. i 2. 12 dok je Mjesec u Biku će se puno kupovati i trošiti novac više nego uobičajeno, posebno 29.12. prije podne kada Mjesec bude u opoziciji sa Jupiterom u Škorpiji, biće sklonosti ka pretjerivanju u trošenju, ali i u emocijama.

 

Kako je i Venera u Jarcu, u trigonu sa Mjesec 28.12. mnogi će uživiti u kupovini, a dobro bi bilo da pored hrane i pića, jer je Mjesec rastući u Biku, da kupite i nešto trajno, vrijedno, kada bude Mjesec u trigonu sa Saturnom i Venerom u Jarcu oko podneva 10 – 15. sati.

Mjesec je tada najpovoljniji u toku dana. Aktivnosti koje tada započnu, mogu se veoma uspješne i lijepo odvijati i donijeti dobro. Energije ima puno, a Mjesec će biiti egzaltiran na 3 stepenu u Biku, u trigonu sa Venerom u Jarcu 12.-14. sati! Predivna pozitivna osjećanja: ljubavi, dobrote, kao i uživanja u čulnim zadovoljstvima, u stvaranju nečeg lijepog, ali i korisnog. U poslijepodnevnim satima je 12. lunarni dan -Srce,- povoljan za poklanjanje, darivanje, ali i za ljubav, jedna od najljepših dana, kada ako počne neka ljubavna veza,vjeridba ili brak mogu da potraju! Ko se vjeri ili vjenča na ovaj dan i od ovim tranzitima , gdje u su Saturn i Venera i Sunce u konjukciji u trigonu sa Mjesecom u Biku, to može da donese vezu koja će trajati i donijeti ljubav, blagostanje, plodnost i radost onima koji u nju ulaze!

 

Već 29. će biti dobro da budete aktivni, Mars ide ka Jupiteru u Škorpiji i entuzijazma će biti sve više oko i posle Nove godine i naročito poslije.

 

Mjesec se puni ovih dana i obilje energije treba da se aktivno koristi. 29. ulazi u Blizance i biće više putovanja, susreta, sastanaka, razgovora i dogovora. 30. je u Blizancima i nastavlja se dinamika, nabavke i kupovine će i tada biti pun, ali i razgovora, kontakta, razmjene razne vrste 31.12 Nervoza, napetost je povećana, posebno oko 12.-15, sati, kada je Mjesec koji je skoro punu u opoziciji sa Merkurom u Strijelcu. Ne žurite, budite tada veoma pažljivi u saobraćajum komunikaciji, dogovore izbjegavajte.Lako može da dođe do nesporazuma i rasprava, ali i do saobraćajnih prekršaja i udesa. Zato izbjegavajte vožnju u to vrijeme, a ako ne možete onda se više e koncentrišite na to, ne pričaje dok vozite, budite veoma oprezni. Strpljenje i pažnja su važne. Ovo je povoljan lunarni dan 14, kada ćete nešto moći da promjenite , korigujete, pobošljate ili popravite u posljednji čas, pred doček, tako da će vam mnogo šta uspjeti.

Mjesec će biti od 22. sata 31.12. do 01. sat 1. 01. 2017. u sekstilu sa Uranom u Ovnu, što će donijeti puno iznenađenja, radosnih uzbuđenja, izlaska iz svakodnevnice, kroz druženje, ali na nešto drugačiji, ili poseban način, originalniji nego uobičajeno. Biće ovo veoma uzbudljiva, vesela i luda noć! Dozvolite sebi da doživite nešto nesvakidašnje, novo, neponovljivo što ćete pamtiti.

Sretno, sretno,sretno vam bilo!

Astrolog Svetlana Milinković Filipović / KONTAKT: 060 54 54 254, +381 6054 54 254

foto pixabay.com / trecadimenzija.com

Uđite spremni u novu godinu /Osigurajte BLAGOSTANJE I ZAŠTITU

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI