0
Numerološki horoskop za Novembar

Numerološki horoskop za Novembar

Numerološki horoskop za Novembar

U ovom periodu bit će dominantan utjecaj broja 9. Na godišnjoj razini je dominantan utjecaj broja 2. U zbroju 9 i 2 daju 11, a pritom je i broj mjeseca 11. Ono što je specifično jest da i brojem 9 i brojem 2 vlada planet Jupiter, koji je sekundarni vladar i broja 11.
Slobodno se može reći – Ovih mjesec dana su pravo Jupiterovo vrijeme.
Jako je značajno da se osvrnemo i na kretanje Jupitera. Ono što je tu glavno, očituje u činjenici da će u ovom periodu, Jupiter prelazi iz znaka Škorpion u znak Strijelca. Točnije, Jupiter će 10.11.2018. ući u znak Strijelca u kom će ostati narednih godinu dana. Jupiter je u znaku Strijelca u svome sjedištu, što znači da ispoljava svoje osobine u punom sjaju.
U ovih mjesec dana, bit će dakle aktualno sve što je u Jupiterovoj simbolici. Za mnoge, točnije za većinu, prethodnih godinu dana predstavljalo je jedan poprilično izazovan period. To je bio period sveopće transformacije. Bilo je potrebno odbaciti sve ono što ne služi. Ako su vas stizala loša sjećanja, loše emocije, teške misli, zar i dalje mislite da se to događalo tek onako?!
Naravno da nije. Događalo se u cilju da duboko osvjestite sve teško iz prošlosti, kako biste u budućnosti točno znali – što je to što želite, a što je to što ne želite.

Maksimalno iskoristite ovaj mjesec!

Narednih godinu dana, kada je Jupiter u Strijelcu, za većinu će biti period postavljanja novih životnih temelja, put ka jednom sretnijem i ispunjenijem životu, u svakom smislu, a da bismo živjeli sretno i ispunjeno, bit je da moramo znati što hoćemo, a što nećemo.
Zato, narednih mjesec dana maksimalno iskoristite za intenzivan rad na sebi. Ako smatrate da ste dovoljno uradili, vidjet ćete da u radu na sebi uvijek može više, dublje, dalje. Ako smatrate da vam rad na sebi nije potreban, možda ste uistinu sretni, ali ja to ne mogu znati, to će vam najbolje otkriti pitanje – Koliko sam ispunjen/a svojim životom? … pa, ukoliko odgovor ne bude baš pozitivan, onda je evidentno da vam je rad na sebi preko potreban.
Ako želite nešto promjeniti u svom životu, neovisno je li radite na sebi ili ne, mijenjajte to…Možda ste počeli mijenjati, možda vam nikako ne ide, možda vam drugi kvare to što želite, ili što god drugo…Ipak…ključ za promjenu je samo jedan, i leži u vama samima…Sve potiče od nas, pa i to što nam ne ide zbog utjecaja drugih, govori da je određeni problem u nama, kao što su npr. nedostatak vjere u sebe, nedostatak samopouzdanja, prevelika popustljivost, robovanje onome što će drugi reći, možda sve ide kako treba, samo ste nestrpljivi, itd.itd.itd…Što god da jest, mijenjajte sebe, radite kako na sebi, tako i na tome što želite promjeniti, i uživajte u svakom novom trenutku. Jer, jedino što imate, jedino što svi mi imamo, imamo sebe. Iskoristite sebe, na najbolji moguć način, budite najbolja verzija sebe.

Znam, ove riječi ste možda nebrojeno puta pročitali i čuli, ali koliko god da ste ih pročitali ili čuli, kad ih (kao što je sada to slučaj) ponovo čujete, ne uzimajte ih zdravo za gotovo, jer život je stalna ekspanzija. A, da biste živjeli tu stalnu ekspanziju, iako se ništa ne mora, morate samo jedno – sljediti svoje snove.

 

Fokus na zadovoljstva, jedini ključ koji otvara vrata sreće!

Najzad, svatko od nas je priča za sebe, ali ako biste me pitali, koji je po astronumerologiji moj idealan pravac za period od ovih mjesec dana, rekao bih vam sljedeće
– Slijedite svoje snove. U svakom trenutku se trudite razmišljati pozitivno. 
Ali, nikako ne odbacujte sve ono što vas muči,…
Sasvim suprotno, pogledajte mu u lice, prihvatite ga i mijenjajte ga.
Ovih mjesec dana je vrijeme transformacije i stvaranja puta novim životnim radostima. Sve ono što vas muči i sve vaše snove o sretnoj i ispunjenoj budućnosti povezuje samo jedna stvar, a ona se zove fokus. Dakle, jasno se fokusirajte na sve ono što želite. Kada stavite čvrst i jasan fokus na ono što vam pričinjava najveće zadovoljstvo, vidjet ćete kako će sve drugo početi da dolazi na svoje mjesto.
Fokus je taj koji kreira život.
Upamtite – gdje vam je fokus, to vam se u životu i događa.
Ako vam je fokus na problemu, sigurno je da će vam se događati problem. Ako vam je fokus na nemanju novca npr. sigurno je da nećete imati novca, još više ga nećete imati. Ako vam je fokus na idejama, sigurno je da ćete ih realizirati jednu po jednu, i sigurno je da novih biti sve više i više. Ako vam je focus na tomu da budete sretni, sigurno je da će svega onog što vas čini sretnima, biti sve više i više. Vidim, mnogima od vas je lakše da živite u patnji, nego da stavite fokus na nešto konkretno, na ono što vas ispunjava. To je klasična zamka vašeg ega. Ego stvara loše navike. Tako da, ako patite i nesretni ste, nije vam sudbina takva, nego ste (kako se to u narodu kaže) navikli da patite.
Sve je stvar navike. E, sad neka vam navika postane fokus na ono što vas čini sretnima.

Samo naprijed.

PROGNOZA PO SUDBINSKOM BROJU POSLUŠAJTE ovdje

autor Damir Igor Više o njemu na visokavibracija.com

NOSTRADAMUS 2019 – PROROČANSTVO

Nostradamusova proročanstva predvidjaju da će 2019 godina biti godina pravde, a mogići su i mnogi zemljotresi i uragani, posebno to može biti izraženo u januaru, aprilu, julu i oktobru. Godina duhovne gladi i CRNOG sunca…

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI