0

OBREDI LJUBAVNE MAGIJE

Autor teksta: Raif Esmerović

U vještičijoj ljubavnoj praksi do zaista fascinantnih rezultata se dolazi sa prilično malo rekvizita. Uglavnom su potrebne crvene svijeće, poneka fotografija voljene osobe, neki dio odjeće ili nešto treće. I, naravno, jasan fokus na ono što se želi čarolijom potaknuti i realizirati.

Da biste stalno bili u prisutni u mislima voljene osobe s kojom ste u intimnoj vezi, napravite ovaj magijski obred: u Venerin sat uz dvije pripaljene crvene svijeće stavite pored sebe po jednu svoju fotografiju i jednu fotografiju voljene osobe. Gledajte ih neizmjenično uz što dublje ljubavne osjećaje, a potom svaku od njih prislonite od jednu svijeću. Želite svom snagom svojih misli da ova veza potraje dovijeka i da je nikad nikakav crni oblak ne prekrije. Po isteku Venerinog sata, svoju fotografiju ćete dati voljenoj osobi da je stalno nosi sa sobom u novčaniku, ili mu je vi sami sta stavite u novčanik, a njezinu/njegovu sliku ćete vi stalno nositi sa sobom. Fotografije se slobodno mogu pokazivati drugim osobama, a smiju im se i davati u ruke. To ne šteti snazi ove čarolije.

Želite li biti sigurni u ljubav osobe koja živi s vama u braku, ili u stanu, napravite ovaj, pomalo složeniji obred crvene magije. Na što tanje i manje papiriće ispisat ćete u Venerin sat uz tri pripaljene crvene svijeće samo dvije riječi: VOLIM TE.


U sljedeće Venerine sate, kad god to situacija dozvoljava, svaki od tih papirića ćete ušiti u podstavu odjeće koju voljena osoba nosi. Mjesto na koje ćete neprimjetno ušiti takvu poruku, nevažno je, jedino što je bitno je da ta osoba ne primjeti ono što ste učinili. Zato dobro promislite u koji dio je to najlakše postaviti. Kao sugestiju primite prijedlog da takav papirić ušijete u jastučiće na ramenima kaputa ili slično. Što je više takvih papirića i što oni obuhvaćaju više komada odjeće, uspjeh rituala je time sigurniji.

Kako biste pojačali ljubavno uživanje u vezi ili bračnoj zajednici možete posegnuti za ovim prilično jednostavnim ritualom. Nabavite crveno donje rublje od satena i spavaćicu u crvenim čipkama. Oba dijela položite unutar trokuta kojeg su oblikovale tri crvene svijeće, a koje ste zapalili u Venerin sat, pa koncentrisano gledajte u njih i zamišljajte šta će vam nošenje rublja i spavaćice donijeti. Čim Venerin sat prođe, svijeće ugasite, a rublje i spavaćicu obucite odmah prve večeri nakon što je opisani obred bio izveden.

Venerin sati petkom

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI