0

Očistite organizam od toksina i parazita !

Paraziti se mogu nastaniti po cijelom organizmu i mogu biti uzrok gotovo svakog problema: glavobolje,napuhnutosti od plinova, loše probave, alergije, astme, peruti, akni, umora, depresije , nesposobnosti mršavljenja… Uglavnom ljudi koji svoje tijelo očiste od parazita i očiste jetru izgube u kratko vrijeme veći broj kilograma.

Ako pitate roditelje možda će se sjetiti da su davno prije njima roditelji davali mješavinu gorkih trava kako bi se očistili od parazita. Danas je zrak, voda i hrana puno više toksičan, čistimo životinje od parazita a ne razmišljamo da se oni nalaze i u nama. Kada paraziti nastane naše tijelo, hrane se onim čime i mi, kradu vitamine i minerale iz hrane a ispuštaju toksični otpad. Ovako izgledaju organi zaraženi parazitima…
parasites

Čišćenjem se značajno poboljšava probava, koja je osnova vašeg cjelokupnog zdravlja. Postupno će nestajati i bolovi u ramenima, nadlakticama i leđima. Imat ćete više energije i općenito ćete se osjećati bolje. Oslobađanje od parazita je  nemoguće pomoću kliničkih lijekova koji uništavaju samo po jednu ili dvije vrste parazita.  Ipak postoje tri biljke koje mogu uništiti preko 100 vrsta parazita! Bez muke! To je kombinacija tri potpuno prirodna pripravka od Pelina, Crnog oraha i Klinčića. Ove tri biljke se moraju  koristiti zajedno u kombinaciji. 

Crni orah i pelin uništavaju preko 100 vrsta odraslih parazita i parazita u razvoju. Klinčić uništava jajašca. Samo ako ih koristite zajedno riješit ćete se parazita. Ako uništite samo odrasle parazite i parazite u razvoju, jajašca će se nastaviti razvijati. Ako uništite samo jajašca, milijuni parazita će ostati slobodni u vašem tijelu, uskoro će odrasti, napraviti još jajašaca i tako u krug. Zato se moraju upotrijebiti zajedno kao jedinstven tretman.

Parazita se možemo riješiti prirodnom metodom čišćenja koju je razvila dr. Hulde Clark, a sastoji se od tri biljke- klinčić, pelin I tinktura crnog oraha. Čišćenje traje 40 dana i u toku tih dana radi se i čišćenje jetre (upute dolaze sa pripravkom) kako bi očistili sve. Pripravak je potpuno prirodan i bezopasan, mogu ga koristiti i djeca.Antiparazitni program možete naručiti na mail sa lijeve strane.

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI