0
Osvježenje u znaku Bika: Mlad Mjesec donosi novu energiju

Osvježenje u znaku Bika: Mlad Mjesec donosi novu energiju

MLAD MJESEC U BIKU ⬅️⬅️ 08.05.2024 – “Sve započni osmjehom”

Kakva li je sada ovo sreća, osmijeh i trenutak zvjezdane prašine što se na nas spušta, kako bi jedno novo vrijeme, bolje svakako dočekali? Kakva li je ovo pak doza hedonizma, uživanja i pretjerivanja u svemu, ali i vremena za početke nove?

Pa eto perioda idealnog za skinuti koju kilu viška, ali ko za to još brige brine, dokle god su smijalice na obrazima sretne, i dokle god usne ponosno kažu da ovo je zaista naše vrijeme, kada ćemo uživati, početi razmišljati o nekim novim projektima, nove ideje će nas vući, novi ljudi će nam prilaziti, a staro ćemo tako olako i jednostavno iz svoga života skloniti. Sve što nas je do sada gušilo, davilo, tiho uništavalo, nestat će, a nove životne staze pred nama dolaze.

I ako vam se učini da je stazica previše široka za vas same, ne brinite, pojavit će se i onaj koji će s vama koračati u stopu, pratiti vas, i zajedno kroz puteljak mali krčiti barikade, i ponosno napredovati. Jer to je zaista jedna divna kvaliteta zemljanoga znaka Bika, odanost i vjernost, koja se rijetko sreće, i koja je tu da nas nauči kako zaista treba voljeti, a tko će vas lakše i brže kakvim kolačom dočekati, ako neće duša ova, i koja će to njena sreća biti, da vas site, i sretne vidi. Stabilnosti neće nedostajati, jer ovo je lik naš koji materiju zaista voli, ali ponekad nehotice previše za svoj gušt potroši.

Neka je živ i zdrav, jer zdravlje na usta ulazi, kako bi stari naši voljeli reći, a ovo je i trenutak bujanja procvjetalih voćki, i stvaranje već uveliko plodova, novi početak, za nove uspomene, ali ovaj put dostojne i vrijedne pamćenja, jer šta će nam jedan Mjesečak mladi donijeti, ako neće novo iskustvo, nove poslovne ponude, nova materijalna, ali i duhovna bogatstva, zbog stepena (18°), nova poznanstva, nove prilike, a po nekima od vas i nove ljubavne avanture, koje imaju veliku mogućnost trajnosti, odanosti, i vjernosti. Pa eto perioda pred nama da uživamo, odmaramo, opustimo se potpuno, posvetimo sebi, naravno ako želimo, i svjesno gradimo temelje za neke nove, uzbudljive događaje.

➡️ Zbog blizine Urana, moguća su podrhtavanja tla…

Uživajte, naročito zemljani znaci (Bik, Djevica, Jarac), vrijeme je za pokretanje!

za Treću Dimenziju – Astro Uranova Deca +387 66 848 675 ili +381 63 269 129

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI