0
Otvorite Vrata Uspjeha Meditacija za Ostvarenje Ciljeva tokom Solarne Eklipse

Otvorite Vrata Uspjeha: Meditacija za Ostvarenje Ciljeva tokom Solarne Eklipse

Evo jedne meditacije koja može pomoći u postavljanju i ostvarivanju ciljeva tokom solarne eklipse:

Pronađite udoban položaj za sjedenje ili ležanje, zatvorite oči i udahnite duboko nekoliko puta kako biste se opustili.

Usredsredite se na svoje disanje. Udahnite duboko kroz nos, osećajući kako se vaše tijelo puni svježom energijom. Izdahnite polako kroz usta, oslobađajući sve tenzije i negativne misli.

Zamislite sebe kako stojite ispred velikih otvorenih vrata. Ova vrata simbolizuju priliku i potencijal koji vam pruža solarna eklipsa.

Vizualizirajte svoje ciljeve kao svjetlu tačku svjetlosti koja sija pred vama. Zamislite ih kako su već ostvareni i kako ste već postigli svoj uspjeh.

Osjetite energiju solarne eklipse kako vas obavija, pružajući vam podršku i snagu da ostvarite svoje ciljeve. Dopustite ovoj energiji da vas obasja i osnaži.

Sada postavite namjeru da usmjerite svoju volju i energiju ka ostvarenju svojih ciljeva. Recite tiho ili u sebi: “Ja sam sposoban/sposobna da ostvarim svoje ciljeve. Sada prilazim svojim ciljevima sa hrabrošću, odlučnošću i fokusom.”

Zamislite sebe kako korak po korak napredujete ka ostvarenju svojih ciljeva, osećajući se punim samopouzdanja i motivacije.

Zadržite se u ovoj vizualizaciji nekoliko minuta, uživajući u osjećaju postignuća i napretka.

Na kraju meditacije, zahvalite se sebi što ste posvetili vrijeme svojim ciljevima i što ste se otvorili za moćne energije solarne eklipse koje vam pomažu u ostvarenju vaših snova.

Polako se vratite u svijest o svom tijelu, udahnite duboko nekoliko puta i otvorite oči.

Ova meditacija može biti korisna za postavljanje namjera i fokusiranje uma na ostvarenje ciljeva tokom perioda solarne eklipse. Pruža vam priliku da se povežete sa svojim unutrašnjim snagama i da iskoristite moćne energetske uticaja ovog kosmičkog događaja.

Dušanka Kostić – Treća Dimenzija

Energije koje nose solarne eklipse imaju izuzetan uticaj na nas i naš svijet. Nadolazeća solarna eklipsa koja se dešava 8. aprila nosi sa sobom veoma intenzivne vibracije, jer je riječ o rijetkoj TOTALNOJ eklipsi.

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI