0
Ovim ritualom ostvarite sve želje i privucite obilje

Ovim ritualom ostvarite sve želje i privucite obilje

Ovim ritualom ostvarite sve želje i privucite obilje:  Primjenite čudesan ritual ovog mjeseca i život će vam se promjeniti iz korijena!

Spoj mandale i kristala je moćno sredstvo za postizanje životne usklađenosti, a ovo je čudesan ritual za privlačenje izobilja!

Vilinski simbol i moć sunca izvor su skrivene energije koja se rađa u nama samima. Moć ove nevidljive energije izraz je naših želja i unutrašnjeg bogatstva koje vodi uspjehu i kreativnosti, piše lovesensa..rs

 

Obilje je svuda oko nas u znaku prelijepog rastinja okićenog najljepšim bojama. Pravi je trenutak za proširenje i duhovni rast. Ovo je vrijeme kada se osjećamo kao da možemo da levitiramo kroz povjetarac i miris procvale prirode. Maj sa sobom nosi novu šansu i poletnu energiju koja nam pomaže da postignemo svoje ciljeve i želje srca. Probajte, usudite se, jer je magija koncept ovog mjeseca.

Izvor obilja je u nama – izvor radosti, ljubavi, blagostanja. Izvor svega što jesmo i što nam treba.

 

Biramo da ovaj mjesec bude u znaku mandale obilje i kristala citrin.

Mjesec maj dobio je naziv po rimskoj boginji Maia, zaštitnici proljeća, prirode, toplote i obilja.

Mandala obilje nastala je u proljeće kada sve buja. Inspirisana je cvijetom trešnje koji u Japanu služi kao sredstvo za proricanje bogatstva naredne žetve pirinča (koji predstavlja glavni izvor hrane u toj zemlji). Jedan od simbola kojim je mandala inspirisana jeste vilinski simbol Kat Nira i služi za ubrzanje ispunjenja vaših želja. Vilinski simboli su ključevi energije koji u sebi skrivaju nevidljivu moć. Još su ih u stara vremena koristili keltski sveštenici, a pomažu nam da uspostavimo vezu sa našom unutrašnjom snagom i postanemo čarobnjaci svog života.

 

Citrin je kamen izobilja. Podučava nas kako da otkrijemo i privučemo bogatstvo, napredak, uspjeh i sve dobre stvari. Kamen je visokih vibracija, nosi moć sunca, grije, dopunjava energijom i otvara kreativnost. Nikada mu nije potrebno čišćenje. Apsorbuje, preobražava i uzemljuje negativnu energiju, te služi kao odlična zaštita. Prema kineskoj legendi citrin je glavni talisman uspjeha jer povećava intelekt i proširuje um otklanjajući blokade i strahove. Nošenje špice citrina donosi zlatni zrak duha u fizički domen.

 

Spoj mandale i kristala je moćno sredstvo za postizanje životne usklađenosti. Bojenje mandale jasno koncentriše vašu misao, želju ili cilj. Oplemenjujući je bojama šaljete snažnu poruku, čime pravite savršenu podlogu za lično programiranje kristala.

 

Obojenu mandalu stavite na vama drago mjesto i potom na nju položite kamen. Pustite da kristal upije vaše misli i želje, programirajući i dopunjujući njegovu energiju kroz boje mandale. Tako programiran kristal svojom pojačanom frekvencijom olakšava put ka ostvarenju vaših zamisli.

 

Oznake: , ,

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI