0
Ovo su 3 najsretnija horoskopska znaka u septembru 2018. godine

Ovo su 3 najsretnija horoskopska znaka u septembru 2018. godine

Ovo su 3 najsretnija horoskopska znaka u septembru 2018. godine

 

Prema astrolozima, prvi jesenji mjesec septembar, donosi mnoge lijepe trenutke za sve horoskopske znake. Međutim, za neke znake zodijaka će septembar biti najbolji mjesec u godini do sada. Pa, ako se nađete na ovoj listi, budite sretni i iskoristite potencijale ovog mjeseca do kraja.

 

Bik: vi ste umjetnik, a vaše platno za slikanje je životDa li se osjećate kreativnije nego obično? Da li vidite poeziju u svemu? Da li su vaše boje živopisnije nego ikada ranije? To je zato što je orijentir i prijateljski znak Djevica ušao u vašu petu kuću zadovoljstva i zabave, pružajući vam umjetničke vještine, želju za zabavom i razigranim seksualnim životom. I to nije sve. Merkur, planeta komunikacija također, ulazi u vašu petu kuću, i u potpunosti vas povezuje sa vašim talentima i perspektivama, prenosi portal zenskimagazin.rs.

Ovo je savršeni mjesec za vas da napravite nove planove i ostanite spontani i otvoreni za sve nove mogućnosti koje ćete upoznati na putu.

 

Djevica: vrijeme je da se osjećate sigurnije nego ikada ranije
Septembar je mjesec vašeg sunčevog povratka, zato uživajte u ovom periodu. Sada morate da izgradite potpuno samopouzdanje i energiju direktno iz svog izvora, motivišući sebe da postanete bolja osoba. Pogledajte na sve što ste prošli i koliko daleko ste došli, tako da imate razloga da se ponosite na vaše putovanje do sada.

Ovo je savršen mjesec za početak i planiranje budućnosti, da preispitate sve što ste do sada uradili i napravili promjene na bolje. Sve u svemu, morate prestati da sebe potcenjujete i konačno shvatite da je vaš potencijal ogroman.

 

Vaga: sva sreća svijeta je na vašoj strani
Prvu polovinu mjeseca provodit ćete u pripremi za povratak sunčeve energije kada Sunce uđe u vašu dvanaestu kući duhovnosti, čineći septembar veoma interesantnom mjesecom za vas. Istovremeno, Venera, vaša vladajuća planeta, biće u Vagi, čineći vas magnetom za pozitivne vibracije, romantiku, ljubav i prijateljstvo. Apsorbujte sve dobro što možete, jer kada Sunce uđe u Vagu, počinje period moći i samopouzdanja.

U međuvremenu, u potpunosti uživajte u životu. Istražite svijet sa vašom čistom radoznalošću i pronađite unutrašnji mir kroz meditaciju kako biste ispunili energijom svoju svjetlu i sjajnu dušu.

 

 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI