ASTROLOŠKI SIMBOLI - BIK
  0
  ASTROLOŠKI SIMBOLI – BIK

  ASTROLOŠKI SIMBOLI – BIK Bik je drugi zodijački znak, koji izražava evolucionu silu, Filozofsku vatru, odnosno simboliše prolećnu agresivnu silu. Takođe integriše funkcije fekundacije (začeća) i kreacije (stvaranja). U centru slike vid ..

  ASTROLOŠKI SIMBOLI - OVAN
  0
  ASTROLOŠKI SIMBOLI – OVAN

  ASTROLOŠKI SIMBOLI – OVAN Ovaj zodijački znak simbol je stvaralačke, Alhemijske vatre koju imamo na više mjesta slike. Na centralnom dijelu slike predstavljeni su Ovan i Ratnik. U okultnoj anatomiji Ovan vlada glavom. Planeta vladalac je Ma ..

  Jupiter je krenuo direktnim hodom
  0
  Jupiter je krenuo direktnim hodom, a evo šta nam donosi!

  Jupiter je krenuo direktnim hodom, a evo šta nam donosi! Od 11.07. je mnogima od nas laknulo jer je Jupiter krenuo direktnim hodom kroz znak Škorpije!  Njegov retrogradni hod nas je još od 8. marta navodio da stalno preispitujemo odluke izno ..

  Mladeži su mapa naše ličnosti i pokazatelj budućnosti!
  0
  Mladeži su mapa naše ličnosti i pokazatelj budućnosti!

  Mladeži su mapa naše ličnosti i pokazatelj budućnosti!   Mladeži su mapa naše ličnosti i pokazatelj budućnosti – tvrde kineski astrolozi. Simon Vong je sastavio “Kratak vodič za mladeže“, navodeći šta njihov po ..

  Ovaj znak ima pomoć Boga na dlanu
  0
  Ovaj znak ima pomoć Boga na dlanu

  Ovaj znak ima pomoć Boga na dlanu Planet koji vlada ovim znakom je Jupiter. Tamo gdje se on nađe u našoj natalnoj karti, tu imamo sreće.   Ovaj znak kao i planet vladar predstavljaju moć, uspjeh, uživanje, pomoć Boga na dlanu. Onda kada s ..

  DANI POSLIJE POMRAČENJA 22-23. 08. 2017
  0
  DANI POSLIJE POMRAČENJA 22-23. 08. 2017 – Stižu promjene !!!

  DANI POSLIJE POMRAČENJA 22-23. 08. 2017 loading… Mjesec je u Djevici i kod nekih su već krenule brze promjene, a kod nekih su u nagovještaju i vezane su i za uticaj Merkur, bilo da je riječ o nekom dogovoru, ugovoru, koji je krenuo od ranij ..

  HOROSKOP ZA MJESEC NOVEMBAR
  0
  HOROSKOP ZA MJESEC NOVEMBAR

  HOROSKOP ZA MJESEC NOVEMBAR Škorpijama kreće posao od ruke, a Bikovima se sprema nova ljubav Saznajte šta vam predviđaju zvijezde u toku mjeseca Novembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako će vas služiti zdravlje… Usamljeni ste?! ..