0
  Vidovita Ružica

  Vidovita Ružica Tel.+381 63 784 8361Saznajte šta vam donosi budućnost uz pomoć Vidovite Ružice! Urođena vidovitost, Ružici je dala priliku da pomaže vama! Sada možete preduhitriti probleme i prepreke koji vam dolaze u susret, ukloniti sve vr ..

  NAREDNI DANI DONOSE SREĆU
  0
  NAREDNI DANI DONOSE SREĆU

  18, 19, 06. Mjesec je u Vagi, a 21. prelazi u Škorpiju i pravi veliki vodeni trigon sa Suncem koji ulazi u Raka i Jupiterom u Ribama. I dok je ove noći u Vagi i donosi potragu za ljepotom, skladom i ljubavlju, praveći sekstil sa Marsom u Lavu. Din ..

  0
  Astro ogledalo: MJESEC U RIBAMA/DVANAESTOJ KUĆI

  Mišljenja sam da je primarna misija svakog ljudskog bića da tokom života osvijesti svoje postojanje. Ne možemo očekivati duhovni razvoj, blagonaklonu karmu i naposljetku ponovno rođenje ukoliko smo život proveli u potpunom neznanju. A u svemu ..

  21 i 22.04.2021. Venera u konjunkciji sa Uranom u Biku
  0
  21 i 22.04.2021. Venera u konjunkciji sa Uranom u Biku

  Venera u spoju sa Uranom nam donosi obrte, bilo kroz neki vid iznenađenja, kroz neke neočekivene novine ili neke preokrete. Sve može da se desi u trenu. Sve ide brzo, naglo. Venera u Biku teži postojanosti, stabilnosti na nekom planu, bilo to emo ..

  4 ZODIJAČKA ZNAKA S NAJVIŠE SREĆE U 2021. GODINI
  0
  4 ZODIJAČKA ZNAKA S NAJVIŠE SREĆE U 2021. GODINI

  Jedna godina se bliži kraju, a druga počinje: što je odlična prilika za nas da saznamo tradicionalne prognoze zvijezda za naredne mjesece. Kao i uvijek, nekima će biti mnogo bolje nego drugima. Pa, jeste li i vi jedan od astroloških znakova s n ..

  ASTROLOŠKI SIMBOLI - BIK
  0
  ASTROLOŠKI SIMBOLI – BIK

  ASTROLOŠKI SIMBOLI – BIK Bik je drugi zodijački znak, koji izražava evolucionu silu, Filozofsku vatru, odnosno simboliše prolećnu agresivnu silu. Takođe integriše funkcije fekundacije (začeća) i kreacije (stvaranja). U centru slike vid ..

  ASTROLOŠKI SIMBOLI - OVAN
  0
  ASTROLOŠKI SIMBOLI – OVAN

  ASTROLOŠKI SIMBOLI – OVAN Ovaj zodijački znak simbol je stvaralačke, Alhemijske vatre koju imamo na više mjesta slike. Na centralnom dijelu slike predstavljeni su Ovan i Ratnik. U okultnoj anatomiji Ovan vlada glavom. Planeta vladalac je Ma ..

  Jupiter je krenuo direktnim hodom
  0
  Jupiter je krenuo direktnim hodom, a evo šta nam donosi!

  Jupiter je krenuo direktnim hodom, a evo šta nam donosi! Od 11.07. je mnogima od nas laknulo jer je Jupiter krenuo direktnim hodom kroz znak Škorpije!  Njegov retrogradni hod nas je još od 8. marta navodio da stalno preispitujemo odluke izno ..