Koja TRI horoskopska znaka traže isključivo inteligentne partnere
  0
  LJUBAVNE BASME BOŠNJAČKE NARODNE TRADICIJE

  Od najstarijih vremena u bošnjačkom narodu se tvrdilo kako ovaj svijet (Zemlja) stoji na basmi a crna zemlja na suri Kulhuvelahu. Naime, između hiljadu basmi, koliko ih postoji, nalazi se jedna posebno magična i moćna, za koju stare glave kažu ..

  0
  Ciganska ljubavna magija: ZAČARATI I ODČARATI NEKOGA

  Prve dvije asocijacije kada se spomenu ciganske ili romske vračare, takozvane drabarni, jesu gatanje i ljubavne čarolije. U toj magičnoj sferi oduvijek su tamnopute drabarni neprikosnoveno vladale i nije im bilo dostojne konkurencije. Danas je pri ..

  0
  Seksualna magija: SVE ĆE BITI KAKO JA HOĆU!

  U mnogim okultnim tradicijama, a posebno u voodoo magiji, koristilo se muškarčevo sjeme za izradu moćnih ljubavnih čarolija. Prema legendama nekada su drevne ljubavnice ili kraljevske supruge tajnim i volšebnim postupcima  pokušavale probu ..

  Bugarske magijske tajne liječenje, zaštita i prizivanje sreće
  0
  Bugarske magijske tajne: liječenje, zaštita i prizivanje sreće

  Bugarske magijske tajne: liječenje, zaštita i prizivanje sreće za trecadimenzija.com piše Raif Esmerović Bugari su pored Turaka i Rumuna izuzetno skloni vjerovanju u magijsko pa ne treba nikog da iznenađuje njihov bogati foklor i magijska tradi ..

  0
  Šta je vračanje?

  Pod vračanjem se smatra sva magjiska aktivnost koja se isključivo zasniva na postupcima uradjenim putem konkretnih fizičkih aktivnosti: sa predmentima, bajanjem, molitvama, pokretima i sl., bez izmjenjenog stanja svjesti. Magijski rezultat je posl ..