Evolucija svijesti u numerologiji brojeva
  0
  Evolucija svijesti u numerologiji brojeva

  Evolucija svijesti u numerologiji brojeva Prije svega, niko ne može da porekne doprinos i veliki uticaj koji je Pitagora imao na nauku, matematiku i geometriju. Svi mi učimo u školi teoremu sa njegovim imenom – „kvadrat nad hipotenuzom je jedn ..

  Izračunajte budućnost iz brojeva
  0
  Izračunajte budućnost iz brojeva

  Izračunajte budućnost iz brojeva Metoda određivanja sudbine pomoću slova i odgovarajućih brojeva bila je vrlo raširena među Romima u srednjem vijeku, ali i danas se zadržala širom Europe kao jedan od popularnih načina proricanja budućnosti ..

  sudbinske/ciganske karte
  0
  sudbinske/ciganske karte

  sudbinske/ciganske karte Umjetnost predvidjanja iz karti je vrlo stara, prve karte su se pojavile u 14 stoljeću, njihov pouzdan izvor kao čas nastanka je nepoznat. Sudbinske karte su karte sa neizostavnimjn slikovnim predodzbama,koje pomažu pri t ..

  Brojevi i šifre za bolji život Grigorija Grabovoja
  0
  Numerologija II dio lični broj

  Lični boj drugi deo Lični broj 3 Recimo da su trojke uvek raspoložene što deluje zarazno na okolinu. Ali moje trojke, ljudi vas ne shvataju ozbiljno pa vas po malo tretiraju i kao potrošnu robu. Malo vas i zloupotrebljavaju, jer kada god nekome ..

  Tradicionalna kineska numerologija
  0
  Tradicionalna kineska numerologija

  Tradicionalna kineska numerologija Brojevi govore umjesto riječi Brojevi u feng šuiu su podijeljeni na yin i yang. Metoda tumačenja kombinacije brojeva u Aziji je drugačija od zapadne tradicije. Na Zapadu, dva broja se svode na jednu vrijednost, ..