Nedostatak volje
  0
  Nedostatak volje i kako to promijeniti u životu

  Nedostatak volje i kako to promijeniti u životu Mi smo rođeni da se razvijamo i rastemo te da stalno prihvaćamo promjene unutar naše svijesti, s ciljem da s vremenom postanemo potpuno osviještena bića. Osvijestiti se trebamo zato što živimo u ..

  Više seksualnih partnera i chakre
  0
  Više seksualnih partnera i chakre

  Više seksualnih partnera i chakre Tema seksualnosti uvijek će biti najzanimljivija jer se radi o sporednom, ali i najvažnijem aspektu života i koristi se u svim mogućim proizvodima, te je potpuno komercijaliziran. Ovdje se neću osvrtati na vlas ..

  Upoznajte REIKI
  0
  Upoznajte REIKI – najstariju metodu liječenja

  Upoznajte REIKI – najstariju metodu liječenja Reiki je drevna tibetansko-budistička metoda liječenja koja se odvija polaganjem ruku na određene dijelove tijela. Krajem 19. vijeka reiki je ponovo otkrio japanski budista dr Mikao Usui. Otkud poti ..

  0
  KAKO BRZO I LAKO DA OČISTIMO AURU?

  Odmah da napomenem da to baš i ne ide tako brzo i lako kao čišćenje kuće. Ne može se mnogo uraditi za jedan ili dva dana. Ali evo dvije praktične vježbe i jedan savjet kako se na tome može vremenom uspješno raditi: VJEŽBA 1 – Dok se ..

  Vodič u meditaciju za Skeptike
  0
  Vodič u meditaciju za Skeptike

  Vodič u meditaciju za Skeptike  U skorije vrijeme, čini se da je meditacija postala poznata na radnim mjestima kao sedmični sastanci. I za to postoje mnogi razlozi. Istraživanja govore da meditacija može pomoći pri pojačavanju fokusa, pri sma ..