Treba znati voljeti : feng šui zaštita za voljene
  0
  Kako vratiti staru ljubav

  Mnogi pokušavaju da obnove vezu sa bivšim partnerom, a u tome im mogu pomoći provjereni bjelomagijski rituali… Neke osobe ne mogu da prihvate činjenicu da su ostale bez voljene osobe, to je za njih pravi “smak svijeta”, zbog toga padaju ..

  RITUAL BIJELE MAGIJE ZA PRIVLAČENJE LJUBAVI
  0
  RITUAL BIJELE MAGIJE ZA PRIVLAČENJE LJUBAVI

  RITUAL BIJELE MAGIJE ZA PRIVLAČENJE LJUBAVI  Ritual sa uljem od badema i mošusom Ljubav je jedna strana života koju bi svi želili da iskusimo i da živimo. Ali šta se dešava kada je nema? Ukoliko želite napustiti usamljenost, preporučujemo v ..

  0
  KO SU CRNOMAGIJAŠI?

  ŠTA IM TO TREBA…?      I ovaj tekst ima za cilj da pokaže sve opasnosti bavljenja magijom, kao i kako se zaštititi od tog zla. Tekst je nastao uz pomoć knjige ‘Susreti sa zlom’ od Dimitra Đankova u kojoj je on opisao sva ova ..

  Kritični dani
  0
  Vlaška Magija: Kritični dani

  Kritični dani Kritično od Božića do Bogojavljenja Vlaška magija uspešno skida čini koje nanose ciganske, muslimanske ili panamske i vudu bajalice. Najteže je boriti se protiv uroka koje bacaju same vlaške vračare. Vlaška magija je, po miš ..

  MAGIJA: Ritual pomirenja
  0
  MAGIJA: Ritual pomirenja

  MAGIJA: Ritual pomirenja Ovaj ritual se radi ukoliko ѕυ se dvije zaljubljene osobe posvađale. Potrebno је pripremiti crvenu і bijelu svijećυ.  Crvena svijeća predstavlja strast і muškost. Bijela svijeća predstavlja žensku čistoć ..