Uklonite ove „energetske vampire“ iz svog stana
  0
  Uklonite ove „energetske vampire“ iz svog stana

  Uklonite ove „energetske vampire“ iz svog stana Da li primjećujete negativnu energiju, nervozu i nedostatak harmonije u svom domu? Ukoliko je vaš odgovor „da“, vjerujemo da će vam dobro doći sljedeći tekst… Samo male izmjene u porodič ..

  Povećajte sreću s Feng Shuiem
  0
  Povećajte sreću s Feng Shuiem

  Povećajte sreću s Feng Shuiem (krasula) DA NOVČANIK NIKADA NE BUDE PRAZAN    Kome ne bi dobro došla ekstra doza sreće?! Feng Shui praktičari imaju mnogo savjeta za privlačenje sreće i bogatstva u život, a kažu što više ih primijenit ..

  Feng shui gdje je loš protok energije
  0
  Feng shui: gdje je loš protok energije

  Feng shui: gdje je loš protok energije  Feng Shui principi formulisani su tako da osiguravaju dobar protok energije, a ako patite od hroničnih bolova, moguće je i da je energija na tim mjestima u domu – hronično loša! Prema feng šuiju sv ..

  0
  Feng shui: Godina majmuna donosi turbulencije

  Planeta će narednih 12 mjeseci biti podložna političkim i finansijskim turbulencijama zbog hirovitog majmuna čija je godina 8.februara počela, prema kineskom lunarnom kalendaru, predvidjeli su majstori feng šuija. Ova godina biće i “zapa ..

  Feng shui savjeti za svaki dan
  0
  Feng shui savjeti za svaki dan

  Feng shui savjeti za svaki dan  Feng shui može vam pomoći da vam dom izgleda bolje, daje vam energiju i opušta vas u isto vrijeme Feng shui, drevna kineska vještina uređenja prostora u skladu s prirodnim protokom energija može vam itekako pomo ..

  Kako pročistiti dom plamenom svijeće
  0
  Kako pročistiti dom plamenom svijeće

  Kako pročistiti dom plamenom svijeće Detoks prostora može se učiniti raznim tehnikama, ali je metoda elementa vatre najsnažnija Proljetni mjeseci pravo su doba ne samo za detoksikaciju organizma već i prostora u kojem živimo. Vatra se primjen ..

  Fontana u domu privlači novac
  0
  Fontana u domu privlači novac

  Fontana u domu privlači novac Fontane su, kažu feng shui savjetnici, moćno sredstvo za privlačenje sreće vezane uz novac   Osim što unosi svježinu i potiče protok energije, kućna fontana smiruje žuborenjem te donosi dašak prirode u z ..