Na Jupiterovu mjesecu
  0
  Na Jupiterovu mjesecu Europi možda bio moguć život

  Znanstvenici su možda otkrili kako se mogao stvoriti ocean ispod površine Jupiterova mjeseca Europe i zaključili da je ta ogromna vodena masa mogla poduprijeti u prošlosti život mikroba.Europa, koja ispod debelog sloja leda skriva ocea ..

  JUPITER U ZNAKU STRIJELCA
  0
  JUPITER U ZNAKU STRIJELCA

  JUPITER U ZNAKU STRIJELCA Piše – Milan Šašić / kontakt – 00381 64 217 0930   Jupiter u znaku Strijelca, od danas 08.11.2018. u 14h, u znaku kojim vlada, uglavnom stavlja naglasak na visoko obrazovanje i na mogućnost školovanja, ži ..

  Jupiter je krenuo direktnim hodom
  0
  Jupiter je krenuo direktnim hodom, a evo šta nam donosi!

  Jupiter je krenuo direktnim hodom, a evo šta nam donosi! Od 11.07. je mnogima od nas laknulo jer je Jupiter krenuo direktnim hodom kroz znak Škorpije!  Njegov retrogradni hod nas je još od 8. marta navodio da stalno preispitujemo odluke izno ..

  EKSPANZIJA ŠKORPIONOVE ENERGIJE KROZ BORAVAK JUPITERA
  0
  EKSPANZIJA ŠKORPIONOVE ENERGIJE KROZ BORAVAK JUPITERA

  Evo godine velikih preokreta, preporoda, transformacije na svim planovima. Znate da je Jupiter pravio tranzit kroz znak Škorpije u periodu od 25. septembra 1946. do 23. oktobra 1947. , poslijeratni period na našim prostorima i u Evropi, PERIOD OBNO ..

  0
  Zagrljaj Mladog Mjeseca sa Jupiterom i Plutonom

  Zagrljaj Mladog Mjeseca sa Jupiterom i Plutonom Najbolje prilike za planove koji se sada prave, privredni uspjesi, isplate se i najmanje akcije koje se pokrenu. Tromost mladog Mjeseca u Biku je sada umanjena zbog Plutona iz jarca, dok mu jupiter daje ..

  Koliko volite - sebe?
  0
  Utjecaj planeta u astrologiji

  Utjecaj planeta u astrologiji  SUNCE : Opisuje Ego, način na koji se predstavljamo svijetu i najvažniji je faktor u životu ljudi. Bolji položaj Sunca čini da osoba na koju utječe posjeduje veći broj njegovih karakteristika, a najvažnije s ..