Koja TRI horoskopska znaka traže isključivo inteligentne partnere
  0
  LJUBAVNE BASME BOŠNJAČKE NARODNE TRADICIJE

  Od najstarijih vremena u bošnjačkom narodu se tvrdilo kako ovaj svijet (Zemlja) stoji na basmi a crna zemlja na suri Kulhuvelahu. Naime, između hiljadu basmi, koliko ih postoji, nalazi se jedna posebno magična i moćna, za koju stare glave kažu ..

  0
  Seksualna magija: ČAROBNA MOĆ SPERME

  Dok je religija primitivni oblik današnje psihologije i psihijatrije, magija je svakako začetnik moderne nauke. Naime, sve ono što su znali još drevni šamani nauka polako otkriva i potvrđuje. Na primjer, od davnina je bilo poznato kako se ljuba ..

  0
  Ljubavna magija: KRVAVI RITUALI ŠPANJOLSKIH VJEŠTICA

  Vještice su još uvijek vrlo žive i aktivne te, kako se čini, ima ih sve više i više. Unatoč tome što se nalazimo u eri interneta i modernih čuda, niti najmanje ne jenjava pomama za “primitivnim” načinima zavođenja, posebno ako ..

  0
  Seksualna magija: KAP PO KAP ZA LJUBAVNI NAPITAK

  Jedna od najpopularnijih i najpoznatijih magijski praksi u cijelom svijetu jeste ljubavna čarka sa kapljicama menstrualne krvi. Doslovno ne postoji zemlja i kultura u kojoj se ne zna za nju. Također, ova čarolija je najženstvenija od sviju drugih ..

  0
  Ljubav, Uspjeh i Bogatstvo

  Ljubav, Uspjeh i Bogatstvo Jednom je jedna žena zalijevala svoj vrt, kada je ugledala trojicu staraca. Nije ih poznavala, no svejedno im je rekla: “Mislim da vas ne poznajem, ali mi se čini da ste gladni. Molim vas uđite unutra i pojedite nešto ..

  Ovim znacima slijedi uzbudljivo ljeto!
  0
  Ovim znacima slijedi uzbudljivo ljeto!

  Ovim znacima slijedi uzbudljivo ljeto! Iako se svi nadamo da će zvijezde ovog ljeta biti na našoj strani, astrolozi uvjeravaju da će tokom jula i avgusta određeni horoskopski znaci imati ipak malo više sreće u ljubavi i da će sve njihove ..

  0
  Tajna znanja i zaboravljena vjerovanja o Ljubavi

  AH, LJUBAV, LJUBAV… Vjerovanje da se ljubav poigrava s ljudima i njihovim osjećanjima, da ih lovi, zasljepljuje i pali, stara je koliko sam svijet. Otuda i njeni simboli: luk i strijela, zavezane oči, tobolac, baklja, srce i drugi. Ovaj zanim ..