Vidovita moćna SANITA
  0
  Vidovita moćna SANITA

  Vidovita moćna SANITA – Preko trideset godina bavljenja astrologijom i numerologijom – astro psihološke konsultacije – slanje energije na daljinu – izrada magijskih rituala, za ljubav, posao, zdravlje, školovanje, finansije ..

  Ciganska Ljubavna magija
  0
  Ciganska Ljubavna magija – Nema ljubavi bez šišmiša

  Ciganska Ljubavna magija – Nema ljubavi bez šišmiša O Ciganima ili Romima uglavnom se i danas priča sa puno predrasuda, koje ih izjednačuju sa pripadnicima kriminalnog miljea, no, kada se zaista želi upoznati njihov šaroliki svijet i sam ..

  Ljubavne bajalice
  0
  Ljubavne bajalice

  Ljubavne bajalice  Uz svaku nakanu u ljubavi i braku u Indiji postoje konkretne bajalice, koje – kako se vjeruje – svaku zelju čine realnom i ostvarivom. U tajanstvene moći bajalica ni danas se u Indiji ne sumnja! loading… U Indi ..

  0
  Magični dani u aprilu

  Magični dani u aprilu Ruža – čarobna zavodnica Oduvijek je ovaj cvijet simbolizovao ljubav i slavio žensku ljepotu, pa nije ni čudo što se najviše koristi u crvenoj, ljubavnoj magiji. Ruža privlači pogled, njen miris opušta um i budi čul ..

  Magija: Samo tebe volim i samo na tebe mislim
  0
  Magija: Samo tebe volim i samo na tebe mislim

  Magija: Samo tebe volim i samo na tebe mislim Otkrijte kako da učvrstite vezu, rješite probleme oslanjajući se na intuiciju SAMO TEBE VOLIM Ukoliko se u vašoj vezi pojavilo nepovjerenje u partnerovu ljubav, predložite mu da zajedno izvedete ovaj ..