Bugarske magijske tajne liječenje, zaštita i prizivanje sreće
  0
  Bugarske magijske tajne: liječenje, zaštita i prizivanje sreće

  Bugarske magijske tajne: liječenje, zaštita i prizivanje sreće za trecadimenzija.com piše Raif Esmerović Bugari su pored Turaka i Rumuna izuzetno skloni vjerovanju u magijsko pa ne treba nikog da iznenađuje njihov bogati foklor i magijska tradi ..

  0
  Magični dani u maju

  Magijski dani u Maju 01 Maj – Je magični dan velike moći! Drevni Kelti na ovaj dan obilježavali su Beltane, praznik vatre i festival cvijeća. U noći između 30 aprila i prvoga maja izvodili su se razni rituali, a ujutro, prije izlaska sunc ..

  Kako se prizivaju Džini
  0
  Kako se prizivaju Džini

  Kako se prizivaju Džini Vjerovatno najveća ali i najskrivenija tajna arapske magije krije se u znanju prizivanja džina, eteričnih formi iz nevidljivog svijeta, preko kojih mag dolazi do ispunjenja svojih ciljeva. U BiH postoji mnogo predaja o mis ..

  Magijski napadi - kako počinju i kako ih prepoznati
  0
  Magijski napadi – kako počinju i kako ih prepoznati

  Magijski napadi – kako počinju i kako ih prepoznati? Čaranje spada u najniži oblik magije kojim u potpunosti vladaju najprimitivnije ljudske slabosti poput želje da posjedovanjem, za moći, uništenjem drugih, niskim strastima, i tako dalje ..

  Sve opasnosti magije
  0
  Sve opasnosti magije – Rad sa fotografijama

  Sve opasnosti magije – Rad sa fotografijama Od davnina je poznato kako se vradžbine uvijek donose u stambeni prostor žrtve jer tu, u neposrednoj blizini sa njom, postižu najveću moć djelovanja. Tradicionalno pravilo je da se čarke ostave ..

  Tajne Bijele Magije
  0
  Tajne Bijele Magije – kako se očistiti i privući sreću

  Tajne Bijele Magije – kako se očistiti i privući sreću Ulaskom u 21.vijek i Eru Vodolije interes prema duhovnom, posebno okultnom, naglo je porastao i bez imalo ustručavanje može se reći da ezoterija i svi oblici proricanja budućnosti, zajed ..

  Magija: Čuvajte se nagaza!
  0
  Magija: Čuvajte se “džinske sofre”

  Magija: Čuvajte se nagaza! Prema mom dosadašnjem iskustvu najraširenije zlo, pored urokljivih očiju, jeste nagaža. Tu je riječ o slučajnom prolasku preko nečistih mjesta na koja se vole skupljati zli duhovi. U Bosni se takva mjesta nazivaju & ..

  Ljubavne bajalice
  0
  Ljubavne bajalice

  Ljubavne bajalice  Uz svaku nakanu u ljubavi i braku u Indiji postoje konkretne bajalice, koje – kako se vjeruje – svaku zelju čine realnom i ostvarivom. U tajanstvene moći bajalica ni danas se u Indiji ne sumnja! loading… U Indi ..

  Magijski dani za Mjesec April 2017
  0
  Magijski dani za Mjesec April

  Magijski dani za Mjesec April 07 April – Dan kada se nebo otvara i želje budu uslišene. Ukoliko želite da zaštitite ukućane od bolesti, spalite malo soli na tavi i izgovorite neku molitvu. Ukoliko imate dvorište možete da zapalite vatru i pr ..

  MAGIJA Magični dani u avgustu
  0
  MAGIJA: Magični dani u avgustu

  MAGIJA: Magični dani u avgustu  Iskoristite energiju pozitivnih dana, otkrijte magične moći bosiljka, crvene boje i način da napravite čarobnu svijeću loading… Crveno Vjeruje se da ukoliko osoba pronađe neku crvenu stvar – to predstav ..