Koraci ka Usklađivanju sa Sopstvenom Dušom
  0
  Koraci ka Usklađivanju sa Sopstvenom Dušom

  Usklađivanje sa sopstvenom dušom zahtjeva svjesnost, samoproučavanje i posvećenost ličnom razvoju. Evo nekoliko koraka koji vam mogu pomoći na tom putu: Samoproučavanje i RazumijevanjePrvi korak ka usklađivanju sa sopstvenom dušom je duboko ..

  ENERGIJE EKLIPSE UZROKUJU UBRZANA ČIŠĆENJA
  0
  ENERGIJE EKLIPSE UZROKUJU UBRZANA ČIŠĆENJA

  ENERGIJE EKLIPSE UZROKUJU UBRZANA ČIŠĆENJA Svako pomračenje Sunca ili Mjeseca uvijek sa sobom donosi pojačana čišćenja kod svakog od nas. To se ne odnosi samo na fizičko tijelo nego i na psihu, emocije, događanja (karmu) i sve ostale dijelo ..

  0
  VAL ŽUTOG SJEMENA od 12.05 do 24.05.2016

  Žuto Sjeme Usmjerava Cvjetanje. Žuto Sjeme je kreativni potencijal, moć rasta, plodnost, reprodukcija, simbol seksualnosti, aktivnost, ljubav prema prirodi, otvara moć razvoju. Život je plodno tlo, naši potencijali, talenti su sjemenke koje tre ..

  Vodič u meditaciju za Skeptike
  0
  Vodič u meditaciju za Skeptike

  Vodič u meditaciju za Skeptike  U skorije vrijeme, čini se da je meditacija postala poznata na radnim mjestima kao sedmični sastanci. I za to postoje mnogi razlozi. Istraživanja govore da meditacija može pomoći pri pojačavanju fokusa, pri sma ..

  0
  O ZAKONU VIBRACIJE

  Djelimična je istina da je zakon privlačenja tajna uspjeha, zato što postoji jedan mnogo važniji zakon, primarniji. To je zakon vibracije. Sam velikan i genije Nikola Tesla je rekao: “Posveti se izučavanju frekvencija i vibracija i spoznaće ..