Seksualna magija: PODIGNITE TEMPERATURU U SVOM KREVETU
  0
  Seksualna magija: PODIGNITE TEMPERATURU U SVOM KREVETU

  Ljeto je samo po sebi najerotičnije doba godine, kada je većina nas oskudno odjevena, vrućina nam svakodnevno podiže tjelesnu temperaturu, znojimo se i možda više nego ikada tokom godine ispuštamo svakojaka mirise, feromone i testesterone. Lje ..

  ŽIVOT ISPOD OSLABLJENOG MJESECA
  0
  ŽIVOT ISPOD OSLABLJENOG MJESECA

  Sigurno ste primijetili kako većina ljudi u današnjem svijetu pati od depresije ili se nepotrebno uzrujava. Za takvo ponašanje je u mnogim slučajevima kriv Zemljin satelit. Stoga da biste udaljili od sebe depresivne misli ponedjeljkom kod kuće p ..

  MJESEC U TRANZITU KROZ ZNAKE
  0
  MJESEC U TRANZITU KROZ ZNAKE

  MJESEC U TRANZITU KROZ ZNAKE Astrolog Milan Šašić / 00381 64 217 0930 U prosjeku za 28 dana Mjesec obiđe oko Zemlje i prođe svih 12 znakova zodijaka. U tih 28 dana bez obzira u kojoj je fazi on donosi i određena raspoloženja. Mjesec u Ovnu će ..

  0
  Mlad Mjesec u znaku Ovna u konjunkciji sa Uranom

  Sunce je u separacionom  trigonu  sa Saturnom u znaku Strijelca, što je nagovijestilo promjene i neke nove početke koje imaju naglasak na isticanje i ambicioznost i koje imaju temelje na nekim stečenim znanjima, metodama koje su provjerene na is ..

  Veza između Mjeseca i ljudskog uma
  0
  Veza između Mjeseca i ljudskog uma

  Veza između Mjeseca i ljudskog uma  Sve oko nas ima neki efekat, uticaj na nešto u nama – bilo da se radi o  našem izlaganju ultra-ljubičastim zrakama sunca, pogledu na jutarnje nebo, šetnji kroz šumu ili plivanju u moru – ljepote ..

  Koliko volite - sebe?
  0
  Utjecaj planeta u astrologiji

  Utjecaj planeta u astrologiji  SUNCE : Opisuje Ego, način na koji se predstavljamo svijetu i najvažniji je faktor u životu ljudi. Bolji položaj Sunca čini da osoba na koju utječe posjeduje veći broj njegovih karakteristika, a najvažnije s ..