Mlad Mjesec u Vagi
  0
  Mlad Mjesec u Vagi 16. 10. 2020. – Promjene u odnosima

  Mlađak će biti danas u 21.31h u Vagi u kvadratu sa Saturnom u Jarcu. Novine u koje ulazite ili promjene sprovodite promišljeno, bez žurbe, koliko god možete strpljivo. Poteškoće, ili ograničenja ili blokada, prepreka će opet biti prisutna. V ..

  MLAD MJESEC U BLIZANCIMA
  0
  Mlad Mjesec u Blizancima 22. maja 2020

  Mlad Mjesec u Blizancima 22. maja 2020 Samo jednom godišnje Blizanci imaju mlad Mjesec u svom znaku pa je jako bitan da sve planove i ciljeve pokrenete baš za vrijeme vaše vladavine i mladog Mjeseca. Mnoge komunikacije, znanja i saznanja sada se m ..

  'Nagovorite' mlađak da vam ispuni želje
  0
  ‘Nagovorite’ mlađak da vam ispuni želje

  ‘Nagovorite’ mlađak da vam ispuni želje Svaki mladi Mjesec nosi čaroliju – to je dan za slanje svojih želja svemiru. Zato sada možete posijati sjeme stvari koje želite početi, otpuštajući pritom “kako” će se to dog ..

  Mlad Mjesec u OVNU
  0
  Mlad Mjesec u OVNU – 5 Aprila 2019 – Vrijeme novih POČETAKA

  Mlad Mjesec u OVNU – 5 Aprila 2019 – Vrijeme novih POČETAKA Astrolog Željka Knežević Snaga ovog Mladog Mjeseca može da nam donese želju za rizikom i napetost, a kako je u kvadratu sa Saturnom i Plutonom iz Jarca što je dosta težak ..

  Mjesečeve mjene i lunarne faze u 2019. godini
  0
  Mjesečeve mjene i lunarne faze u 2019. godini

  Mjesečeve mjene i lunarne faze u 2019. godini Mjesec u svim važnim fazama tokom godine – Tablica mjesečevih mjena koristiće, na primjer, svakome ko se odluči za popularnu mjesečevu dijetu koja nikako ne izlazi iz mode. Mnoge religije prop ..