Saznajte drevne kineske načine za privlačenje novca!
  0
  Saznajte drevne kineske načine za privlačenje novca!

  Saznajte drevne kineske načine za privlačenje novca! Drevni kinezi nisu vjerovali u valutu već u vrijednost koju predstavlja, tako da oni nikada nisu koristili za ritual papirnati novac, nego su bili usmjereni na ono što žele kupiti tim novcem. ..

  Kako zraditi i kako postati bogat.   
  0
  Kako zraditi i kako postati bogat.?

  Kako zraditi i kako postati bogat.?      Izucavajuci ovakvu vrstu literature, baveći se mislima i idejama, saznanjem kako funkcioniše naš um, prirodno je da dolazimo do zakljucka da je novac utkan u svaku tkaninu naše egzistencije, da je zakon ..

  0
  Ja živim u Izobilju / ENERGIJA NOVCA

  Stav o novcu, kao i većinu drugih uvjerenja, usvajamo  kroz porodično okruženje,  o novcu mislimo ono što smo slušali od roditelja,  a ista su uglavnom vezana za negativne stavove o nedovoljnosti novca i strahu da ga neće biti dovoljno.  St ..

  0
  Postanite magnet za novac

  Suština života nije u novcu, ali bez njega se ipak ne može. U današnje vrijeme mnoge muče problemi sa novcem jer im teško polazi za rukom da sastave kraj sa krajem sa druge strane, ima toliko vrijednih, marljivih i sposobnih ljudi, koje novac j ..

  10 narodnih vjerovanja: kako da novac ostane u kući
  0
  10 narodnih vjerovanja: kako da novac ostane u kući

  10 narodnih vjerovanja: kako da novac ostane u kući Način na koji se ophodite prema novčanicama, pa čak i položaj metle u kući, kažu naši stari, može uticati na finansijsku situaciju u domu. 1. Kada pozajmiti pare i tražiti povišicu.  Po ..