Evolucija svijesti u numerologiji brojeva
  0
  Evolucija svijesti u numerologiji brojeva

  Evolucija svijesti u numerologiji brojeva Prije svega, niko ne može da porekne doprinos i veliki uticaj koji je Pitagora imao na nauku, matematiku i geometriju. Svi mi učimo u školi teoremu sa njegovim imenom – „kvadrat nad hipotenuzom je jedn ..

  Energetski obrasci brojeva
  0
  Energetski obrasci brojeva

  Energetski obrasci brojeva Svi brojevi imaju određene vibracije ili frekvencije. Poznato je da brojevi reflektuju kosmičku energiju, pa je tako svaki broj odraz energetskog obrasca. Brojevi nam također, mogu pomoći da protumačimo karaktere ljud ..

  numerologija rodjenja
  0
  KLJUČEVI UNIVERZUMA

  Brojevi su, kako su smatrali pitagorejci, Ključevi Univerzuma. Oni su vidljivi odraz Nevidljivih Zakona, vibracija, koje se međusobno usklađuju u savršenu i vječnu Muziku sfera. Ovaj zanimljivi serijal rađen je na osnovu “Knjige tajni” Ahme ..

  Izračunajte budućnost iz brojeva
  0
  Izračunajte budućnost iz brojeva

  Izračunajte budućnost iz brojeva Metoda određivanja sudbine pomoću slova i odgovarajućih brojeva bila je vrlo raširena među Romima u srednjem vijeku, ali i danas se zadržala širom Europe kao jedan od popularnih načina proricanja budućnosti ..

  Slaganje partnera po sudbinskom broju
  0
  Slaganje partnera po sudbinskom broju

  Slaganje partnera po sudbinskom broju Već sam pisala o slaganju partnera po bioritamskom broju, s tim da poslije 36 godine života u slaganju je bitan lični broj: Lični broj dobijemo sabiranjem svih cifri u datumu rođenja, odnosno sabiranjem bior ..

  0
  Ljubavni broj: Datum rođenja otkriva s kim se najbolje slažete

  Ljubavni broj: Datum rođenja otkriva s kim se najbolje slažete Pogledajte vaše emotivne karakteristike po danu rođenja, sa kakvim ljudima ćete se najbolje slagati a koje biste trebali izbjegavati odrediće datum vašeg rođenja. ROĐENI 1, 10, 1 ..

  Seksualnost po sudbinskom broju
  0
  Seksualnost po sudbinskom broju

  Seksualnost po sudbinskom broju Subinski broj dobijemo kada saberemo datuma rođenja. napr. 3 5 1967 = 3+5+1+9+6+7=31= 3+1=4 broj 1 – ovo su osobe koje vole da dominiraju u svemu pa tako i u sexu. Dosta agresivni kao ljubavnici i dominantni, vo ..

  Izračunajte bioritamski broj vaše veze i odgonetnite budućnost
  0
  Izračunajte bioritamski broj vaše veze i odgonetnite budućnost

  Izračunajte bioritamski broj vaše veze i odgonetnite budućnost Slaganje po bioritamskim brojevima, Dešifrujte podudarnost dvije osobe u vezi Bioritamski broj nam govori o svakodnevnom ponašanju osobe, njen temperamet, kao i način ponašaja kada ..

  NUMEROLOGIJA – DRAGANA
  0
  NUMEROLOGIJA – DRAGANA

  NUMEROLOGIJA – DRAGANA Cilj svake duhovne nauke, a samim tim i nas koji se bavimo time je kako pomoći čovjeku da lakše upozna samoga sebe i da prepozna svoje potencijale. Numerologija je pomalo zaboravljena I pomalo nepravedno zapostavljena u da ..