Saznajte drevne kineske načine za privlačenje novca!
  0
  Saznajte drevne kineske načine za privlačenje novca!

  Saznajte drevne kineske načine za privlačenje novca! Drevni kinezi nisu vjerovali u valutu već u vrijednost koju predstavlja, tako da oni nikada nisu koristili za ritual papirnati novac, nego su bili usmjereni na ono što žele kupiti tim novcem. ..

  0
  VIDOVITA TETKA ANĐELIJA

  VIDOVITA TETKA ANĐELIJA Crna magija, urok, nagaz, prokletstvo i razna zaključavanja mogu biti uzrok svim vašim problemima a da vi to i ne znate! Problemi kao što su porodične svađe i napetosti u kući, nagli prekidi bračnih parova ili veza, pr ..

  0
  MOĆNI BLIZANCI JOVAN I JOVANA

  Poznato je da jednojajčani blizanci imaju izraženu telepatiju, ali kod Jovana i Jovane se pokazalo da od detinjstva imaju sklonost za onostrano. Njihovi roditelji su pokušali da sakriju vidovitost koju poseduju, ali sudbina je htela, kada su odras ..

  0
  Ja živim u Izobilju / ENERGIJA NOVCA

  Stav o novcu, kao i većinu drugih uvjerenja, usvajamo  kroz porodično okruženje,  o novcu mislimo ono što smo slušali od roditelja,  a ista su uglavnom vezana za negativne stavove o nedovoljnosti novca i strahu da ga neće biti dovoljno.  St ..

  0
  PRIVLAČENJE NOVCA – manifestacija

  Neću previše teoretisati, evo nečega što će vam sigurno povećati zaradu, ako radite redovno. Umjesto da zamišljate papirne novčanice sa sličicama pokojnika, radit ćemo sa vrijednostima: 1- 1KM (za početnike) 2- 2KM 3- 3KM 4- 5KM 5- 6KM 6- ..

  0
  Postanite magnet za novac

  Suština života nije u novcu, ali bez njega se ipak ne može. U današnje vrijeme mnoge muče problemi sa novcem jer im teško polazi za rukom da sastave kraj sa krajem sa druge strane, ima toliko vrijednih, marljivih i sposobnih ljudi, koje novac j ..

  Napravite svoj ček izobilja - Magija izobilja je jedna od najpolularnijih tehnka jer može da za kratko vrijeme život promjeni nabolje.
  0
  Napravite svoj ček izobilja

  Napravite svoj ček izobilja Magija izobilja je jedna od najpolularnijih tehnka jer može da za kratko vrijeme život promjeni nabolje. Svako ima pravo da uživa u izobilju i to nije samo privilegija bogatih. Pokušajte da se sjetite životne priče ..