Saznajte drevne kineske načine za privlačenje novca!
  0
  Saznajte drevne kineske načine za privlačenje novca!

  Saznajte drevne kineske načine za privlačenje novca! Drevni kinezi nisu vjerovali u valutu već u vrijednost koju predstavlja, tako da oni nikada nisu koristili za ritual papirnati novac, nego su bili usmjereni na ono što žele kupiti tim novcem. ..

  0
  Ja živim u Izobilju / ENERGIJA NOVCA

  Stav o novcu, kao i većinu drugih uvjerenja, usvajamo  kroz porodično okruženje,  o novcu mislimo ono što smo slušali od roditelja,  a ista su uglavnom vezana za negativne stavove o nedovoljnosti novca i strahu da ga neće biti dovoljno.  St ..

  0
  PRIVLAČENJE NOVCA – manifestacija

  Neću previše teoretisati, evo nečega što će vam sigurno povećati zaradu, ako radite redovno. Umjesto da zamišljate papirne novčanice sa sličicama pokojnika, radit ćemo sa vrijednostima: 1- 1KM (za početnike) 2- 2KM 3- 3KM 4- 5KM 5- 6KM 6- ..

  0
  Postanite magnet za novac

  Suština života nije u novcu, ali bez njega se ipak ne može. U današnje vrijeme mnoge muče problemi sa novcem jer im teško polazi za rukom da sastave kraj sa krajem sa druge strane, ima toliko vrijednih, marljivih i sposobnih ljudi, koje novac j ..

  Napravite svoj ček izobilja - Magija izobilja je jedna od najpolularnijih tehnka jer može da za kratko vrijeme život promjeni nabolje.
  0
  Napravite svoj ček izobilja

  Napravite svoj ček izobilja Magija izobilja je jedna od najpolularnijih tehnka jer može da za kratko vrijeme život promjeni nabolje. Svako ima pravo da uživa u izobilju i to nije samo privilegija bogatih. Pokušajte da se sjetite životne priče ..

  10 narodnih vjerovanja: kako da novac ostane u kući
  0
  10 narodnih vjerovanja: kako da novac ostane u kući

  10 narodnih vjerovanja: kako da novac ostane u kući Način na koji se ophodite prema novčanicama, pa čak i položaj metle u kući, kažu naši stari, može uticati na finansijsku situaciju u domu. 1. Kada pozajmiti pare i tražiti povišicu.  Po ..

  Kako privući novac: 3 mentalne navike
  0
  Kako privući novac: 3 mentalne navike

  Kako privući novac: 3 mentalne navike  U svakom od nas postoje neke mentalne navike kojih nismo svjesni, a negativno se odražavaju na naše potencijale i sposobnosti. Kako se rješiti ovakvih navika koje nas sputavaju da zaradimo novac koji je sra ..