rune
  0
  RUNE

  RUNE BACANJE RUNASvaka Runa ima svoje jedinstveno značenje, samostalno i u kombinaciji sa drugim Runama. U starim vremenima je postojao običaj da se prizove jedan od Bogova – zaštitnika Runa, Odin, pre početka obreda. Postoji nekoliko razli ..

  0
  Astrološka simbolika tarota

  Tarot je velika dopuna astrologiji. Tarot karte predstavljaju određene astrološke znakove. Sličnost između astrološkihsimbola i tarota je velika, ali ipak postoje određene razlike. Način povezivanja pojedinih karti iz špila sa nebeskim telim ..

  sudbinske/ciganske karte
  0
  sudbinske/ciganske karte

  sudbinske/ciganske karte Umjetnost predvidjanja iz karti je vrlo stara, prve karte su se pojavile u 14 stoljeću, njihov pouzdan izvor kao čas nastanka je nepoznat. Sudbinske karte su karte sa neizostavnimjn slikovnim predodzbama,koje pomažu pri t ..

  0
  SKRIVENE SKLONOSTI HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

      Svaki znak horoskopa je naklonjen nekoj okultnoj disciplini, pa makar to bilo i vrlo pritajeno. Kristalna kugla, karte, ili nešto drugo… Pogledajte! OVAN –  Pripadnici ovog znaka često vode buran život i zaokupljeni su mnogim ..

  Proricanje budućnosti
  0
  Proricanje budućnosti

  Proricanje budućnosti TAROT Saznajte vašu budućnost !!! Vidovita Nina, Vidoviti Goran, astrologinja,majstor tarota Adrijana, numerolog Dragana X. gledanje u gra h Sabaheta, Lidija …Javite se sa povjerenjem!Tarot Karte, analize, Hoproskopi, Astro ..

  0
  Što nam donosi ulazak Jupitera u znak Raka?

  Ono što svi možemo očekivati tijekom ovog tranzita je učvršćivanje veze s obitelji i svojim korijenima Jupiter je još 25. lipnja napustio znak Blizanaca i ušao u Raka, ukojem će ostati sve do srpnja 2014. godine. Ovaj je planet u astrologiji ..

  Tradicionalna kineska numerologija
  0
  Tradicionalna kineska numerologija

  Tradicionalna kineska numerologija Brojevi govore umjesto riječi Brojevi u feng šuiu su podijeljeni na yin i yang. Metoda tumačenja kombinacije brojeva u Aziji je drugačija od zapadne tradicije. Na Zapadu, dva broja se svode na jednu vrijednost, ..