PUN MJESEC U VAGI 31.03.2018. (Plavi Mjesec)
  0
  PUN MJESEC U VAGI 31.03.2018. (Plavi Mjesec)

  PUN MJESEC U VAGI 31.03.2018. (Plavi Mjesec)  – Balansirajte ili ako niste spremni završete neki odnos   Plavi Mjesec je Mjesec koji će biti drugi put ovog Mjesec. On će biti 31. 03., po drugi put ove godine na 10 stepenu Vage u 14.38 ..

  MERKUR U DJEVICI OD 26. JULA DO 30. SEPTEMBRA 2017. GODINE
  0
  MERKUR U DJEVICI OD 26. JULA DO 30. SEPTEMBRA 2017. GODINE

  MERKUR U DJEVICI OD 26. JULA DO 30. SEPTEMBRA 2017. GODINE Vjerovatno su svi već čuli za retrogradni merkur i njegove dobre i loše osobine. Zbog retrogradnog kretanja Merkura kroz Djevicu od 13. do 30. Augusta i ponovnog vraćanja u Lava od 30. Au ..

  Retrogradni Merkur u znaku Jarca
  0
  Retrogradni Merkur u znaku Jarca

  Retrogradni Merkur u znaku Jarca Tranzitni Merkur u znaku Jarca je krenuo retrogradno 19. decembra ( mada se dejstvo moglo osjetiti i par dana ranije), 8. Januara sa 28 stepeni Strijelca postat će direktan, da bi se 12. januara direktnim hodom vrati ..

  0
  Zagrljaj Mladog Mjeseca sa Jupiterom i Plutonom

  Zagrljaj Mladog Mjeseca sa Jupiterom i Plutonom Najbolje prilike za planove koji se sada prave, privredni uspjesi, isplate se i najmanje akcije koje se pokrenu. Tromost mladog Mjeseca u Biku je sada umanjena zbog Plutona iz jarca, dok mu jupiter daje ..

  0
  Šta nam donosi Retro Merkur i Retro Mars ?

  Merkur je krenuo retrogradnim hodom sa 23 stepena znaka Bika, direktan je 22.maja kada sa 14 – tog stepena kreće direktnim hodom. Mogu uslijediti preispitivanja kojom idejom doći do novca i popraviti materijalne prihode. Revizija odluka i planova ..

  Retrogradni tranziti čak pet planeta -
  0
  Retrogradni tranzit čak pet planeta u 2016. god

  Od 28. Aprila, Merkur će se kretati retrogradno sve do 22. maja u znaku Bika, što znači da se jednostavno čeka konkretnost i mnogima se stvari dopadaju ili nedopadaju. Potrebno je zastati sa ranijim razmišljanjima i neke stvari izlaze na vidjelo ..

  Retrogradni Merkur u Jarcu i mlad Mjesec u znaku Jarca
  0
  Retrogradni Merkur u Jarcu i mlad Mjesec u znaku Jarca

  Retrogradni Merkur u Jarcu i mlad Mjesec u znaku Jarca Merkur je počeo  da se kreće retrogradno 5. januara i vratio se retrogradnim hodom u znak Jarca. Prestaje da bude retrogradan i ulazi u stacionarno direktan hod  25. januara, ali će se efeka ..