0
  KO SU CRNOMAGIJAŠI?

  ŠTA IM TO TREBA…?      I ovaj tekst ima za cilj da pokaže sve opasnosti bavljenja magijom, kao i kako se zaštititi od tog zla. Tekst je nastao uz pomoć knjige ‘Susreti sa zlom’ od Dimitra Đankova u kojoj je on opisao sva ova ..

  Orhideja u ljubavnoj magiji
  0
  Orhideja u ljubavnoj magiji

  Orhideja u ljubavnoj magiji Orhideja predstavlja simbol ljubavi u zapadnoj tradiciji. Od davnina se osušen korijen orhideje koristio u ljubavnim eliksirima. Ukoliko se orhideja osuši zajedno sa korijenom nosi se kao talisman za ljubav, dok orhideja ..

  ljubavne čini
  0
  ljubavne čini

  ljubavne čini sve što uradite vraca vam se trostruko U narodnim magijama gotovo svaka kultura ima čarolije koje koristiti sve naše tjelesne sekrete, poput sperme, suza, urina, izmeta, dlaka iz kose i pubisa te noktiju. U afričkim hoodoo ritualim ..

  0
  Magija Mjeseca

  Mjesec je za magičare najvažnije nebesko tijelo i ima veliki uticaj na sav život na Zemlji. Vječni je pratioc i zaštitnik zemlje i dobar izvor energije za magijske rituale.  Svaka faza mjeseca je pogodna za posebne rituale,radnje… Rastuć ..

  0
  VIZUALIZACIJA-RITUALI-IZRAZAVANJE INTIMNOSTI

  Svi odgovori predstavljaju samo nas odraz u ogledalu … Bilo da se radi o poboljsanju misljenja o sebi, samopostovanju, odnosu i prevazilazenju strahova ili o potrazi za unutrasnjim rasterecenjem, vizualizacija uvek moze da pomogne, objasnjava b ..

  0
  Magična svojstva čička

  Magična svojstva čička Jača duh, obnavlja energiju i vitalnost Čičak predstavlja biljku zaštite i vitalnosti. Koristi se za suzbijanje kletvi, donosi duhovne, fizičke i finansijske blagoslove. Tegla u koju je stavljan čičak jača duh, obna ..

  0
  Povećajte sreću s Feng Shuiem

  Povećajte sreću s Feng Shuiem Kome ne bi dobro došla ekstra doza sreće?! Feng Shui praktičari imaju mnogo savjeta za privlačenje sreće i bogatstva u život, a kažu što više ih primijenite to ćete lakše privući ljubav, novac i zdravlje. F ..

  Magijski Ritual “cvijeće ljubavi”
  0
  Magijski Ritual “cvijeće ljubavi”

  Magijski Ritual “cvijeće ljubavi” Ovaj ritual služi za ojačavanje ljubavne veze. Za ovaj ritual potrebno je nabaviti crvene i bijele ruže sa dugim stabljikama i crveni konac. Zamislite da ste bijela ruža vi, a crvena vaš partner. Isprepleti ..