SATURNOV TRANZIT KROZ ZNAK JARCA, NJEGOVO PREBIVALIŠTE
  0
  SATURNOV TRANZIT KROZ ZNAK JARCA, NJEGOVO PREBIVALIŠTE

  SATURNOV TRANZIT KROZ ZNAK JARCA, NJEGOVO PREBIVALIŠTE Saturn predstavlja VRIJEME (Grci su ga nazivali KRON, od grčke reči „Khronos“ koja znači vrijeme), znak Jarca predstavlja PRAVDU, ISPRAVNOST, ČOVJEČNOST, OZBILJNOST, Saturn kao njegov v ..

  SATURN U ZNAKU JARCA
  0
  SATURN U ZNAKU JARCA do 19.12.2020

  SATURN U ZNAKU JARCA do 19.12.2020 Saturn je u znak Jarca ulašao 20.12.2017. u 04:00h., i u ovom znaku će ostati do, sa ove tačke vremena posmatrano, daleke 2020 (19.12.2020. u 01:00h). Ako je za utjehu, ovo je prirodan položaj Saturna obzirom da ..

  Saturn na stepenu centra GALAKSIJE do 03. Decembra
  0
  Saturn na stepenu centra GALAKSIJE do 03. Decembra

  Saturn na stepenu centra GALAKSIJE do 03. Decembra PONOVO VEOMA AKTUELNO… SATURN jeste već, i biće na STEPENU CENTRA GALAKSIJE ovih dana (do 3.12), MERKUR je u konjunkcIji sa njim. IZUZETNO je važna komunikacija, SAMOKONTROLA GOVORA, akcenat ..

  0
  Vikend; Sunce u trigonu sa Saturnom u Strijelcu

  Vikend; Sunce u trigonu sa Saturnom u Strijelcu 01.,02. i 03.04. Sunce u trigonu sa Saturnom u Strijelcu Evo sjajnog početku aprila. Sunce u Ovnu ulazi u trigon sa retrogradnim Saturnom u Strijelcu. Vrijeme je za energični postupke, ali istrajne il ..

  Koliko volite - sebe?
  0
  Utjecaj planeta u astrologiji

  Utjecaj planeta u astrologiji  SUNCE : Opisuje Ego, način na koji se predstavljamo svijetu i najvažniji je faktor u životu ljudi. Bolji položaj Sunca čini da osoba na koju utječe posjeduje veći broj njegovih karakteristika, a najvažnije s ..

  Astrologija srednje dobi i starenja
  0
  Astrologija srednje dobi i starenja

  Astrologija srednje dobi i starenja Značenje Saturna i Urana u tranziciji srednje dobi Tranzicija srednje dobi života nudi specijalnu priliku za rušenje, odnosno, prekidanje svih socijalnih ograničavanja sa kojima smo živjeli do tada. I (od sada ..