Deset razloga zašto je seks neophodan i zdrav
  0
  Deset razloga zašto je seks neophodan i zdrav

  Deset razloga zašto je seks neophodan i zdrav Seks je prirodni dar koji nam donosi mnoge dobrobiti – zdrav je i za duh i za tijelo, zanimljiv je, kreativan i čini da budemo zadovoljni svojim životom, u tri riječi seks je fenomenalan, a ovo je 1 ..

  0
  Avantura za jednu noć – da ili ne?

  Temelj neobaveznih avantura su čista strast i požuda  Vjerujemo da svaka žena mašta o seksu za jednu noć, o neobuzdanoj i nekontroliranoj noći u kojoj je sve dozvoljeno, a osjećaji stavljeni u drugi plan. Međutim, koliko pozitivnog može don ..

  0
  Najoriginalniji razlozi za seks

  Ljubav vodimo zbog žudnje, strasti, povezanosti, želje za potomstvom… No osim ovih uobičajenih razloga, seksi igre pod pokrivačem mogu biti inicirane i nekim u najmanju ruku neobičnim razlozima… Pritom ne mislimo na sledeći scenario ..

  0
  DAME Kako da se vratite u ljubavnu igru

  Ljubav nije u vašoj dnevnoj sobi, ona je napolju, među ljudima. Zbog jednog lošeg muškarca prosečna žena je u stanju da pomisli da ljubav nije za nju i da je nikako ne zaslužuje, a to je skroz pogrešno Sasvim je normalno da svakodnevno vidite ..

  0
  Vrbopuc – idealan dan za začeće

  U ponoć 21. marta drevni okultisti pravili su moćne amajlije za ljubav i zdravlje porodice U tradiciji mnogih naroda postoji običaj da se od 1. do 21. marta upućuju molitve božanstvima da bi se privukli ljubav i natprirodne moći. S prvim martov ..

  0
  Bijela magija: Čarolije za razbuktavanje strasti

  Većina dugogodišnjih parova u jednom trenutku suočava se sa činjenicom da se “vatra” između njih polako gasi. Isprobajte ove zabavne i nadasve djelotvorne rituale i unesite novo uzbuđenje u vezu Još u pradavna vremena, seksualnoj magiji pr ..

  0
  koje su horoskopske kombinacije iz pakla

  Zodijak vam dosta može pomoći u tome da otkrijete s kim ste kompatibilni, a sa kim ne. Bilo da verujte u horoskop ili ne, postoje određene kombinacije znakova koje bi mogle imati problema u vezi, pa pročitajte i koje su to. Ovan i Rak Osobe rođe ..

  0
  Kako se koji horoskopski znak ponaša kada vas konačno osvoji?

  Ovan se brzo uvlači pod kožu i, kao pravom zavodniku, zanimljivo mu je samo neosvojivo. Žena Lav vas zavodi, iako ste mislili da ste vi nju osvojili, muškarac Vodolija je veliki manipulator, ume da zadrži ženu do koje mu je stalo. OVAN ON – K ..

  0
  12 stvari, koje za vreme seksa ne smete da radite!

    Pravilo 1: Doživite ‘svoj’ orgazam Ne trudite se da doživite određeni ‘tip’ orgazma, već stremite ka ‘svom’ orgazmu. Dakle tokom seksa zaboravite na razne teorije o orgazmu grudi, klitorisnom orgazmu, ne ..

  0
  Kad se više seksate, više ste privlačni!

  Jeste li znali, da nakon seksa odašiljete feromone, radi kojih ste drugima još više privlačni? Kada seksate, oslobađaju se feromoni, koji djeluju kao afrodizijak. Jeste li ikada primetili da neki uopšte nemaju poteškoća s tim da nađu partner ..