0
  VRUĆI HOROSKOP (drugi dio)

  Autor teksta: Raif Esmerović Poznavajući astrološki znak kojem pripada vaša voljena osoba, kao i elementa koji njome upravlja, možete saznati na koji najprikladniji način da je osvojite i zadovoljite u krevetu. Doznavši njene slatke tajne u pr ..

  0
  CRVENA SVIJEĆA ZA LJUBAVNE ŽELJE

  Autor teksta: Raif Esmerović Upotreba svijeća začela se u drevnom Egiptu prije više od 5.000 godina, gdje su je počeli proizvoditi u vidu baklje na osnovu sagorijevanja ulja iz životinjske masti. Međutim, tek u starom Rimu ..

  Seksualna magija: PODIGNITE TEMPERATURU U SVOM KREVETU
  0
  Seksualna magija: PODIGNITE TEMPERATURU U SVOM KREVETU

  Ljeto je samo po sebi najerotičnije doba godine, kada je većina nas oskudno odjevena, vrućina nam svakodnevno podiže tjelesnu temperaturu, znojimo se i možda više nego ikada tokom godine ispuštamo svakojaka mirise, feromone i testesterone. Lje ..

  Deset razloga zašto je seks neophodan i zdrav
  0
  Deset razloga zašto je seks neophodan i zdrav

  Deset razloga zašto je seks neophodan i zdrav Seks je prirodni dar koji nam donosi mnoge dobrobiti – zdrav je i za duh i za tijelo, zanimljiv je, kreativan i čini da budemo zadovoljni svojim životom, u tri riječi seks je fenomenalan, a ovo je 1 ..

  0
  Avantura za jednu noć – da ili ne?

  Temelj neobaveznih avantura su čista strast i požuda  Vjerujemo da svaka žena mašta o seksu za jednu noć, o neobuzdanoj i nekontroliranoj noći u kojoj je sve dozvoljeno, a osjećaji stavljeni u drugi plan. Međutim, koliko pozitivnog može don ..

  0
  Najoriginalniji razlozi za seks

  Ljubav vodimo zbog žudnje, strasti, povezanosti, želje za potomstvom… No osim ovih uobičajenih razloga, seksi igre pod pokrivačem mogu biti inicirane i nekim u najmanju ruku neobičnim razlozima… Pritom ne mislimo na sledeći scenario ..

  0
  DAME Kako da se vratite u ljubavnu igru

  Ljubav nije u vašoj dnevnoj sobi, ona je napolju, među ljudima. Zbog jednog lošeg muškarca prosečna žena je u stanju da pomisli da ljubav nije za nju i da je nikako ne zaslužuje, a to je skroz pogrešno Sasvim je normalno da svakodnevno vidite ..

  0
  Vrbopuc – idealan dan za začeće

  U ponoć 21. marta drevni okultisti pravili su moćne amajlije za ljubav i zdravlje porodice U tradiciji mnogih naroda postoji običaj da se od 1. do 21. marta upućuju molitve božanstvima da bi se privukli ljubav i natprirodne moći. S prvim martov ..

  0
  Bijela magija: Čarolije za razbuktavanje strasti

  Većina dugogodišnjih parova u jednom trenutku suočava se sa činjenicom da se “vatra” između njih polako gasi. Isprobajte ove zabavne i nadasve djelotvorne rituale i unesite novo uzbuđenje u vezu Još u pradavna vremena, seksualnoj magiji pr ..

  0
  koje su horoskopske kombinacije iz pakla

  Zodijak vam dosta može pomoći u tome da otkrijete s kim ste kompatibilni, a sa kim ne. Bilo da verujte u horoskop ili ne, postoje određene kombinacije znakova koje bi mogle imati problema u vezi, pa pročitajte i koje su to. Ovan i Rak Osobe rođe ..