venera u znaku
  0
  VENERA U ZNAKU ŠKORPIJE

  VENERA U ZNAKU ŠKORPIJE Piše – Milan Šašić – 00381 64 217 0930 Venera će u znaku Škorpije boraviti do 09.10. do 02.11.2019. Venera u znaku Škorpije kaže da ljubav pretenduje da postane ozbiljan problem. Naglašena je sklonost da se bude ..

  0
  Arhetipski kotač – Škorpija

  Arhetipski kotač – Škorpija Arhetipovi su energetski obrasci (simboli) utkani u podsvijest koji, izranjajući u svjesni dio bića, tvore našu materijalnu stvarnost, odnosno učestvuju u njenom kreiranju. Zodijački krug je jedan veliki energ ..

  Saznajte koja je karma vašeg znaka – Je li dobra ili loša
  0
  Saznajte koja je karma vašeg znaka – Je li dobra ili loša

  Saznajte koja je karma vašeg znaka – Je li dobra ili loša   Saznajte kakva vrsta karme će upravljati vašom sudbinom!   Ovan Jedna od slabih tačaka koje Ovan uvijek ima je njegova impulzivnost, nedostatak strpljenja i u mnogim slučaj ..

  Jupiter je krenuo direktnim hodom
  0
  Jupiter je krenuo direktnim hodom, a evo šta nam donosi!

  Jupiter je krenuo direktnim hodom, a evo šta nam donosi! Od 11.07. je mnogima od nas laknulo jer je Jupiter krenuo direktnim hodom kroz znak Škorpije!  Njegov retrogradni hod nas je još od 8. marta navodio da stalno preispitujemo odluke izno ..

  EKSPANZIJA ŠKORPIONOVE ENERGIJE KROZ BORAVAK JUPITERA
  0
  EKSPANZIJA ŠKORPIONOVE ENERGIJE KROZ BORAVAK JUPITERA

  Evo godine velikih preokreta, preporoda, transformacije na svim planovima. Znate da je Jupiter pravio tranzit kroz znak Škorpije u periodu od 25. septembra 1946. do 23. oktobra 1947. , poslijeratni period na našim prostorima i u Evropi, PERIOD OBNO ..

  0
  Šta vam donosi Venera u Škorpiji od 05.- 30.12.2015.

  Šta vam donosi Venera u Škorpiji od 05.- 30.12.2015. Venera će biti od 05.- 30.12.2015. u Škorpiji, znaku u kome je u padu i gdje su njeni osjećaji intenzivni, a ljubavne strasti jake. Erotika i zavođenje neizostavni dio ljubavnih događanja. N ..

  0
  Mlad Mjesec u znaku Škorpije 12. novembra nam donosi…

  Mlad Mjesec u znaku Škorpije 12. novembra nam donosi… Mlad Mjesec u znaku Škorpije 12. novembra u večernjim satima na 19 – tom stepenu Škorpije, može prouzrokovati ekstremne emotivne potrebe. Merkur u znaku Škorpije je u aplikacionoj ko ..