Koliko volite - sebe?
  0
  Koliko volite – sebe?

   Koliko volite – sebe? Ljubav prema sebi nije sebična, ona je preduvjet za naš osobni razvoj. Tek kad volimo sebe, možemo istinski voljeti i razumjeti druge. Iako nam je sposobnost da se volimo urođena, s odrastanjem smo je počeli gubiti. ..

  0
  koje su horoskopske kombinacije iz pakla

  Zodijak vam dosta može pomoći u tome da otkrijete s kim ste kompatibilni, a sa kim ne. Bilo da verujte u horoskop ili ne, postoje određene kombinacije znakova koje bi mogle imati problema u vezi, pa pročitajte i koje su to. Ovan i Rak Osobe rođe ..

  Vjerovanja za sreću
  0
  Veza runa i horoskopa

  Malo tko zna ԁа se rune mogu povezati і ѕ horoskopskim znakovima, pa tаkο 16 runskih znakova pripada određenom razdoblju υ godini і posjeduje određenu simboliku. Isa 13.1. – 3.2. Simbolika rune: led, hladnoća, mirovanje Ljudi rođeni ..

  Kritični dani
  0
  Vlaška Magija: Kritični dani

  Kritični dani Kritično od Božića do Bogojavljenja Vlaška magija uspešno skida čini koje nanose ciganske, muslimanske ili panamske i vudu bajalice. Najteže je boriti se protiv uroka koje bacaju same vlaške vračare. Vlaška magija je, po miš ..

  sudbinske/ciganske karte
  0
  sudbinske/ciganske karte

  sudbinske/ciganske karte Umjetnost predvidjanja iz karti je vrlo stara, prve karte su se pojavile u 14 stoljeću, njihov pouzdan izvor kao čas nastanka je nepoznat. Sudbinske karte su karte sa neizostavnimjn slikovnim predodzbama,koje pomažu pri t ..

  0
  VIZUALIZACIJA-RITUALI-IZRAZAVANJE INTIMNOSTI

  Svi odgovori predstavljaju samo nas odraz u ogledalu … Bilo da se radi o poboljsanju misljenja o sebi, samopostovanju, odnosu i prevazilazenju strahova ili o potrazi za unutrasnjim rasterecenjem, vizualizacija uvek moze da pomogne, objasnjava b ..

  0
  Magična svojstva čička

  Magična svojstva čička Jača duh, obnavlja energiju i vitalnost Čičak predstavlja biljku zaštite i vitalnosti. Koristi se za suzbijanje kletvi, donosi duhovne, fizičke i finansijske blagoslove. Tegla u koju je stavljan čičak jača duh, obna ..

  0
  Povećajte sreću s Feng Shuiem

  Povećajte sreću s Feng Shuiem Kome ne bi dobro došla ekstra doza sreće?! Feng Shui praktičari imaju mnogo savjeta za privlačenje sreće i bogatstva u život, a kažu što više ih primijenite to ćete lakše privući ljubav, novac i zdravlje. F ..

  Feng shui - 10 savjeta za sretniji život
  0
  Feng shui – 10 savjeta za sretniji život

  Feng shui – 10 savjeta za sretniji život Feng shui je drevna kineska vještina uređivanja doma kojoj je cilj omogućiti što bolji protok energije. Smatra se da domovi uređeni po pravilima feng shuia zrače pozitivnom energijom, a svojim uku ..