STRIJELAC: Sve što (NE)znate o ovome znaku
  0
  30 brutalno istinitih činjenica o karakteru Strijelca

  30 brutalno istinitih činjenica o karakteru Strijelca Njihova velika želja za putovanjima može značiti da će često napuštati svoju domovinu da istraže svijet. Mogu uspostaviti jedinstvenu energiju i nevjerovatan entuzijazam, u svakom poslu k ..

  Saznajte koja je karma vašeg znaka – Je li dobra ili loša
  0
  Saznajte koja je karma vašeg znaka – Je li dobra ili loša

  Saznajte koja je karma vašeg znaka – Je li dobra ili loša   Saznajte kakva vrsta karme će upravljati vašom sudbinom!   Ovan Jedna od slabih tačaka koje Ovan uvijek ima je njegova impulzivnost, nedostatak strpljenja i u mnogim slučaj ..

  Strijelac, osobine i odnosi sa ostalim znakovima!
  0
  Strijelac, osobine i odnosi sa ostalim znakovima!

  Strijelac, osobine i odnosi sa ostalim znakovima! Strijelčevi fasciniraju svojom otvorenošću, vedrinom i razmetljivošću koja ponekad čak bode čovjeka u oči. Međutim niko nije savršen, a očekivati od Strijelaca bilo šta tako bilo bi ludo i ..

  SUNCE JE UŠLO U ZNAK STRIJELCA
  0
  SUNCE JE UŠLO U ZNAK STRIJELCA

  SUNCE JE UŠLO U ZNAK STRIJELCA VLADAR JUPITER, u znaku je ŠKORPIJE u konjunkciji sa VENEROM u trigonu sa NEPTUNOM u RIBAMA; PORAST VEDRINE, ENTUZIJAZMA, ETIKE, VITALNE ENERGIJE, VJERE U SEBE I VJERE U BOGA. DOBRO VRIJEME ZA STRIJELČEVE, ZA SVE, SA ..

  Ovaj znak ima pomoć Boga na dlanu
  0
  Ovaj znak ima pomoć Boga na dlanu

  Ovaj znak ima pomoć Boga na dlanu Planet koji vlada ovim znakom je Jupiter. Tamo gdje se on nađe u našoj natalnoj karti, tu imamo sreće.   Ovaj znak kao i planet vladar predstavljaju moć, uspjeh, uživanje, pomoć Boga na dlanu. Onda kada s ..

  0
  Najbolji astrološki aspekti tokom proljeća 2016 …

  U 23.47 sata 23. marta na nebu je bilo pomračenje Mjeseca u Vagi (na 3,17 Vage), što je kod mnogih koji inače žive u zahtjevnijim, napetijim ili nestabilnim ličnim odnosima donijelo određena iskušenja koja su osjetili na emotivnom ili psiholo ..

  Strijelčevi došlo je vaše vrijeme
  0
  Strijelčevi došlo je vaše vrijeme

  Strijelčevi došlo je vaše vrijeme Sunce u Strijelcu od 22. novembra do 21.decembra Sunce je ušlo u vatreni znak Strijelca. Promjenjivi kvalitet Strijelcu daje potrebu za čestim promjenama, vatreni znak ih pokreće i ne drži dugo na jednom mjest ..

  SUNCE JE U STRIJELCU
  0
  SUNCE JE U STRIJELCU 22.11.- 21.12. 2015.

  SUNCE JE U STRIJELCU Sunce je u znaku Strijelca, muškom, aktivnom znaku, promjenjive prirode, kojim vlada Jupiter, koji je sada u Djevici.  Period koji slijedi donosi nam širenje vidika, saznanja i životnih istina. Nekima i putovanja, povratak u ..