BOSANSKI BOG SUNCE
  0
  BOSANSKI BOG SUNCE

  BOSANSKI BOG SUNCE za trecadimenzija.com piše Raif Esmerović Prema deskripciji nekih narodnih vjerovanja i običaja o suncu može se pretpostaviti da se on nazivao Zvizdan, Oganj ili Ognjev Pir a njegov hram ili posvećeno tlo Trzan, Trzance, Igri ..

  Pozivije Merkura, Venere, sunca i marsa
  0
  Pozicije Merkura, Venere, Sunca i Marsa do 19. 06.

  Pozicije Merkura, Venere, Sunca i Marsa  do 19. 06. Merkur u Biku Merkur se kreće jednakim intenzitetom kroz znak Bika. Kao takav nam i dalje nudi opuštenost, osjećaj za kombinaciju užitka i rada, ispunjenost razgovorima i komunikacijom. Moguće ..

  0
  Pozicija Merkura, Venere, Marsa i Sunca do 15. 05. 2016

  Pozicija Merkura, Venere, Marsa i Sunca Pozicija Merkura. Merkur je i dalje pozicioniran u biku, i njegov retrogradni hod je još uvijek u toku. Tek krajem naredne sedmice će Merkur da krene svojom normalnom putanjom. Kao što smo već napomenuli, o ..

  Merkur je u znaku Bika kao takav će u toku ove sedmice nam dati bolje načine da rezimiramo misli i djela koja nas čine sretnima i daju nam
  0
  Položaj planeta i njihov uticaj (12. 4. – 19. 4. )

  Položaj planeta i njihov uticaj u narednih sedam dana na nas (12. 04. – 19. 04. ) Merkurov uticaj u toku ove sedmice na nas Merkur je u znaku Bika kao takav će u toku ove sedmice nam dati bolje načine da rezimiramo misli i djela koja nas čine s ..

  Koliko volite - sebe?
  0
  Utjecaj planeta u astrologiji

  Utjecaj planeta u astrologiji  SUNCE : Opisuje Ego, način na koji se predstavljamo svijetu i najvažniji je faktor u životu ljudi. Bolji položaj Sunca čini da osoba na koju utječe posjeduje veći broj njegovih karakteristika, a najvažnije s ..