0

PERIOD STRIJELCA od 22.11 do 22.12.2021

Srećan vam rođendan dragi Strijelčevi!


Sunce je u ušlo u znak koji je pod uticajem Jupitera, koji je u ovom periodu u Vodoliji i počeo je period u kojem su krenule PROMJENE, koje će posebno da “grunu”, ubrzano da poteku od 04.12. kada će biti Pomračenje Sunca, u ovom slobodarskom znaku! Pomračenje Sunca je u konjukciji sa Merkurom i u sekstilu sa Saturnom, te će nova znanja, nove ideje i stavovi će zamijeniti stara. Istrajno će se ići ka promjenama i višim ciljevima koje oslobađaju. Jupiter u trećoj dekadi Vodoliji podsticaće promjene humene, za dobro čovječanstva.


Optimizma i vjere , elana i zamaha prema napred konačno je više. Izlazak iz apatije, veliki korak naprijed slijedi.
U periodu Srijelca i posebno dok je Merkur u Strijelcu ima više pozitivnog razmišljenja i visokih ideala, a kada uđe i Mars u ovaj znak i borbe za pravdu i slobodu, borba za ideale od 13.12. Uz to i više putovanja i kretanja slijedi decembra.


Konjukcija Sunca i Merkura ovih dana, posebno 26.11. donosi važne vijesti ili pozive kontakte, putovanja. Otvorena i neposredna komunikacija je dok je Merkur u Strijelcu i brza. Krajem novembra i Merkur i Sunce su u sekstilu sa Saturnom u Vodoliji, te će biti više odlučnosti i ići će se odlučnije do cilja, što god to za vas bilo.
Oko Pomračenja, 3, a posebno 4. usporite i neutrašite negativne uticaje kroz duhovnost. Mir i strpljenje, je značajno! Ne srljajte u novine u sljedeće dvije nedjelje. Slušajte svoju intuiciju. Vatreni znaci pojačavaju intuiciju i budite svjesni da su promjene koje slijede neophodnost. One će se odraziti u sljedećih šest mjeseci. Optimizam je ključan i promišljenost, kao i visoki ideali, savjest, moral da bi bilo boljitka.


Od 13. decembra ulazi Mars u znak Strijelca da bi ste se mogli boriti za visoke ideale, za pravdu i slobodu. Mars će posebno donijeti izdržljuvost kada bude u sekstilu sa Saturnom u posljednjoj nedjelji.
Energija Strijelca vodi, gotovo vuče ka naprijed, nezaustavljivo. Ona je pozitivna i posebno će biti kada Sunce bude bilo u sekstilu sa Jupiterom prije nego što pređe u Jarca oko 20.12. Jedino oko 10.12. pažljivi budite da ne bude zabluda, ili neralnih očekivanja, konfizije i grešaka zbog kvadrata Sunca i Neptuna.


Period Strijelaca je važan za odnose sa strancima, obrazovanje, učenje, studiranje posebno, kao i za putovanja. Biće svega toga, posebno kada Merkrom bude pravio sekstil sa Jupiterom će se uspješno odvijati pregovori, dogovori sa strancima, ispiti i putovanja.


Vjera, elan, optimizam i odlučnost da se ide prema meti ka kojoj ste se odlučili.
Srećno i smjelo u promjene!

Svetlana Milenković-Filipović

foto pixabay.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI