0

Pet kineskih vježbi protiv nesanice

Svako ko pati od nesanice zna koliko “brojanje ovčica do zore” može da utiče na kvalitet života. Isprobajte tehnike starih Kineza – dokazano su djelotvorne!radiotrecadimenzija-nesanica

1. Lezite na leđa sa savijenim koljenima, a šakama privucite koljena na grudi i normalno dišite. Zadržite se u ovoj pozi jedan minut, zatim se opustite, ispravite noge i položite ruke sa strane.

2. Lezite na stomak postavite ruke ispod centra tjela. Duboko udahnite, pa lagano izbacujte vazduh iz pluća i zamišljajte kako sve što ste tog dana negativno iskusili napušta vaše tjelo.

3. Lezite na leđa, a šake stisnite u pesnice, pa ih položite ka lopaticama. Udahnite tri puta, a zatim spustite pesnice malo naniže i ponovite udah i izdah, pomerajući ih nadole poslije svakog trećeg udisaja dok pesnice ne budu na nivou struka. Spustite ruke na sjedalni dio i udahnite još pet puta.

4. Lezite na leđa, udahnite i istegnite obje ruke iznad glave. Dok izbacujete vazduh iz pluća, spustite ruke i masirajte tjelo od grudi ka stomaku. Stavite ruke pored tjela i zažmirite.

5. Okrenite se tako da spavate na desnoj strani. Savijte desnu ruku u laktu, a dlan stavite ispred lica. Položite lijevu ruku laktom na kuk, ispružite desnu nogu, a lijevu nogu savijte u koljenu. Zažmirite, opustite se i utonite u san.

(Super žena & treća Dimenzija)

 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI